Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Adela Popescu: „În timpul liber simt nevoia să fiu naturală“

De Dana-Ruxandra Panghe, pe

Actriță, prezentatoare tv, soție și mamă, Adela Popescu este inspirația noastră pentru o viață frumoasă și activă. (foto: Alex Gâlmeanu/UNICA)

 

Cosmetice din portfard

În trusa mea de zi cu zi se află fond de ten, pudră, blush, mascara, fard de sprâncene și câteva culori pentru pleoape.

 

Truc pentru zile obositoare

Un fond de ten cu acoperire foarte bună! Eu de regulă nu am cearcăne, iar starea de moleșeală o reglez imediat cu un fresh și o cafea bună.

adela popescu foto alex galmeanu unica

 

Cel mai bun sfat de frumusețe

Mama, nici astăzi, la 63 de ani, nu iese din casă nearanjată. Păr, machiaj, ținută. E tare dezamăgită că nu o urmez din punctul acesta de vedere! Meseria mea mă obligă să mă machiez atât de des, încât în timpul liber simt nevoia să fiu naturală.

 

Ritual de machiaj

Mai întâi demachiez bine tenul, apoi aplic o cremă hidratantă Oriflame, fond de ten MAC, puțină pudră pentru fixa-re, conturez sprâncenele cu un fard Oriflame, îmi dau cu un blush Oriflame, mascara Lancôme și hidratez buzele cu un balsam de buze Carmex.

 

Stil alimentar preferat

Mănânc de toate și oricând. Vorbesc serios, organismul meu s-a reglat atât de bine în timp, având un meniu divers și fără restricții, încât îmi este teamă să stric acest echilibru printr-o dietă.

 

Mici plăceri vinovate

Mai nou, plăcerea mea vinovată e înghețata. Și în general tot ce este dulce. Sunt uimită și eu, pentru că până anul acesta cred că mâncam o prăjitură pe lună.

 

Parfumuri rămase la inimă

Îmi plac cele de la brandul Escentric Molecules.

adela popescu foto alex galmeanu unica

 

Desfășurătorul unei zile

Îmi încep noaptea cu… câteva treziri, dar trezirea oficială, aceea când mă spăl pe față este la ora opt dimineața. Apoi îmi hrănesc puiul, îi dau mulți pupici, apoi plec la emisiune. Imediat după mă întorc acasă la datorie, eventual ieșim în parc, poate mâncăm ceva la un restaurant, iar de la ora opt seara în-
cepe ritualul de îmbăiere a celui mic.

 

Statut de mamă

Am descoperit de când sunt mamă că poți trăi și fără somn. Sigur că sunt mai responsabilă, mai organizată, nu-mi mai pierd energia cu oricine și nu mă mai atinge orice. Simt că eu și Radu suntem mai legați ca oricând și cred că am început să îmi înțeleg și să-mi apreciez și mai mult părinții.

 

 Cuvinte rostite la prima oră

Soțul meu, Radu îmi dă trezirea și eu îi spun: „Sigur e 8:00?“, apoi îl aud: „Bună dimineața, dragostea mea! Hai, mergem jos să bem o cafea cu tati și cu mamaie?“.

 

 Frecvența lui „te iubesc“

Acum spunem asta mai des ca niciodată.

 

Despre „Vorbește lumea“

Cel mai mult la jobul meu de co-prezentator la emisiunea „Vorbește lumea“ apreciez că pot fi eu însămi, că râd mult și că nu simt nicio clipă că aș veni la muncă.

 

Citește și – Lili Sandu: Secrete de frumusețe

Citește și – Adela Popescu și Radu Vâlcan vorbesc despre fiul lor, Alexandru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter