Acasă: Trucuri de relaxare şi frumuseţe

De Libertatea pentru femei, pe

Ambientul plăcut, cald şi familiar este excelent pentru o şedinţă de relaxare completă şi de înfrumuseţare. Răsfaţă-te la tine acasă cu cele mai eficiente terapii cu uleiuri esenţiale şi miresme care-ţi îmbie simţurile. Poţi avea acces la ele oricând doreşti, cu un minim de investiţie!
 

► EXFOLIERE CU MIROS DE PORTOCALĂ

Prepară un exfoliant pentru ten şi corp pe bază de mălai şi portocală. Îţi va curăţa pielea şi îi va da un aspect proaspăt şi luminos. Aşadar, ia o portocală, stoarce-o şi pune sucul şi pulpa într-un bol. Apoi adaugă patru linguriţe de mălai şi amestecă până se formează o pastă. Aplic-o pe faţa proaspăt spălată, pe gât şi în zona decolteului şi, în funcţie de preferinţe, pe restul corpului. Masează zona cu mişcări circulare, uşoare, timp de câteva minute. Foloseşte o lufă sau o mănuşă pentru exfoliere, dar evită-le pe cele sintetice pentru că irită pielea. La final, clăteşte-te cu apă la temperatura camerei.

► HIDRATARE CU ULEIURI ESENŢIALE

Pentru cea mai bună hidratare, foloseşte uleiuri esenţiale precum cel de lavandă şi de mosc pentru relaxare, cu arome de citrice pentru înviorare sau cu ulei esenţial de cocos. Toate acestea fac minuni dacă sunt aplicate sub formă de comprese sau dacă le foloseşti imediat după duş, când pielea e încă umedă.

TRUCURI PENTRU O RELAXARE COMPLETĂ!

► Foloseşte câteva beţişoare parfumate cu un miros pe care îl preferi.
► Pregăteşte-ţi prosoape albe, moi şi curate, un halat lung de baie şi papuci.
► Muzica ambientală (susurul apei, valurile mării, sunete de păsări etc.) este esenţială.
► Relaxează-te total savurând în cadă o ceaşcă de NESCAFEÉ CAPPUCCINO.
► Transformă experienţa SPA într-un obicei pe care să-l faci măcar o dată pe săptămână.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter