Tratamente neconvenționale de înfrumusețare. Tu le-ai încerca?

De Consuela Stratulat, pe

Frumusețea cere sacrificii, dar cât de departe ai merge pentru o piele de zeiță? Te-ai lăsa masată de reptile sau ai accepta să mergi toată viața într-o singură direcție? Află care sunt cele mai ciudate tratamente de înfrumusețare și cine le practică.
Unul dintre cele mai neconvenționale tratamente de înfrumusețare este masajul facial cu melci, care presupune exact ce crezi: mai mulți melci sunt lăsați să se plimbe pe față. Se pare că mucusul care rămâne pe piele are proprietăți miraculoase și te scapă de riduri.

Ia-o întodeauna la dreapta

Poate nu te-ai gândit până acum, dar există experți în prelungirea vieții care susțin că secretul unei tinereți veșnice este să nu faci niciodată stânga. Potrivit acestora, direcția în care electronii se învârt în jurul unui atom determină dacă aceștia vor îmbătrâni sau nu, iar atunci când încep să meargă spre stânga, se declanșează procesul de îmbătrânire și descompunere. Dacă trebuie, totuși, să faci stânga, te întorci cu 270 de grade la dreapta, astfel încât să fii cu fața spre stânga. Da, este nevoie de multă concentrare!

Veninul de albine

Camilla, ducesa de Cornwal, susține că tratamentul ei de înfrumusețare este pe bază de venin de albine, considerat alternativa naturală la Botox. În loc să îți injectez o substanță care să te scape de riduri, aplici veninul de albine pe față, ca o mască, și scapi de riduri și de pungile de sub ochi.

Masajul cu șerpi

Proprietara unui centru de masaj din nordul Israelului oferă ședințe mai ciudate de înfrumusețare: șase șerpi neveninoși se plimbă pe corpul tău, iar scopul acestui tratament este să te relaxeze. O ședință costă 70 de dolari.

Tratamentul cu palme peste față

O maseuză din San Francisco își pălmuiește clientele, în schimbul sumei de 350 de dolari. Ședința durează 15 minute, iar femeia susține că procedura te ajută să scapi de riduri. Desigur, palmele sunt date delicat și nu simți durerea.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter