5 băuturi din fructe pentru frumuseţe şi sănătate. Încearcă-le şi tu!

De Erika Chivu, pe

Cu o combinaţie potrivită de fructe şi legume poţi scăpa de acnee, balonare sau hipertensiune. Vezi ce trebuie să bei în funcţie de problema ta.
 

Dacă ai acnee…

Înseamnă că trebuie să încerci acest smoothie de fructe. Amestecă un pumn de fructe afine, un pumn de căpşune şi un pumn de cireşe cu un sfert de avocado şi două linguriţe cu semnţe de in. Dacă e nevoie „subţiază” băutura cu puţină apă. Fructele de pădure se găsesc îngheţate, la supermarket.

Dacă ai probleme cu digestia…

… de exemplu balonare, flatulenţă, indigestii frecvente, fă-ţi un smoothie bazat pe un fruct exotic. Ai nevoie de jumătate de papaia, jumătate de piersică, jumătate de pară şi o linguriţă cu ghimbir proaspăt, ras. Amestecă totul în blender şi bucură-te de această băutură delicioasă cu gust tropical.

Dacă nu te poţi concentra…

… bea la serviciu sau la şcoalăun cocktail de fructe special. Ai nevoie de un pumn de afine, o banană mică şi o linguriţă cu ulei de in sau seminţe de in. Se pune toate blender până se formează un smoothie delicios. Poţi adăuga apă dacă e nevoie.

Dacă ai tensiunea mare…

… încearcă acest suc de fructe cu banane şi portocale. Ai nevoie de două banane mici, o cană cu suc de portocale, o linguriţă de miere şi puţină esenţă de vanilie. Delicios!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter