George Burcea vorbește despre o nouă relație: „Dragostea-i frumoasă! Sunt liber, am dreptul să fac ce vreau”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 septembrie 2020, 15:58

După despărțirea de Andreea Bălan, viața lui George Burcea s-a schimbat complet. Actorul de 32 de ani se concentrează acum, mai mult ca oricând, pe viața profesională și este optimist cu privire la viitorul său.

Momentan, Burcea face parte dintre concurenții show-ului „Ferma”, difuzat la Pro TV și are parte acolo de fel de fel de provocări și surprize. Chiar înainte de începerera propriu-zisă a noului sezon „Ferma”, George Burcea a apărut în promo-ul emisiunii într-un cadru fierbinte alături de frumoasa vedetă de televiziune Viviana Sposub (22 de ani). La vederea sărutului pasional dintre cei doi, curioșii au început să se întrebe dacă nu cumva între cei doi s-a infiripat o poveste de iubire.

Citeşte şi: Viviana Sposub, adevărul despre sărutul cu George Burcea: „Eu când mă îndrăgostesc, uit de tot!”

George și Viviana nu au confirmat că ar fi vorba de o legătură intimă între ei. Actorul abia a ieșit dintr-o relație serioasă cu femeia care este mama copiilor săi, dar acest lucru nu înseamnă că nu își va reface în curând viața amoroasă.

„Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a mărturisit Burcea, într-un interviu pentru click.ro.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Legat de relația cu Andreea Bălan, actorul a destăinuit în cadrul aceluiași interviu, că nu regretă nimic cu privire la fosta căsnicie și este foarte mândru de trecutul lui.

„Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit. Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi. le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă”, a mai spus George Burcea.

Sursa foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter