Fotografiile care îți arată că în mijlocul pandemiei de coronavirus nu ne-am pierdut umanitatea

De Bianca Prangate, pe

Noul coronavirus a declanșat o criză la nivel mondial pe toate planurile: sănătate, transport, turism, economie. În mijlocul calvarului însă, oamenii nu uită să fie buni unii cu alții.

Zilele acestea, știrile nu sunt mereu tocmai fericite. Spre exemplu, în România un bărbat suspect de coronavirus a fugit din spitalul „Matei Balș” din București, pe când un român care știa că este infectat cu coronavirus s-a întors cu avionul din Spania, în care a călătorit alături de 60 de pasageri.

Din mocirla de negativitate care vine cu pandemia de coronavirus, există însă și vești bune. De exemplu, mai mulți designeri români s-au alăturat luptei împotriva noului coronavirus, confecționând măști de protecție. Mai sunt însă destule astfel de vești bune, după cum arată Bored Panda, de la doctori care merg voluntar în țările afectate de coronavirus la vecini binevoitori.

Dacă vrei să vezi fotografiile care îți arată că oamenii nu își pierd umanitatea în mijlocul pandemiei de coronavirus, uită-te la ce ți-am pregătit în galeria foto.

Foto: Reddit/Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter