De ce Andra nu apare niciodată în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iulie 2020, 18:09
Andra este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România. Căsătorită din 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță, cei doi formează o familie frumoasă și au împreună doi copii – pe David și pe micuța Eva.

Chiar dacă atât Andra, cât și soțul ei Cătălin au fost de-a lungul anilor și continuă să fie în atenția tuturor, cuplul a reușit să își păstreze o imagine solidă, fără ca ei să fie implicați în scandaluri sau povești controversate.

Apreciată în primul rând pentru vocea ei, dar și pentru felul în care arată, Andra are milioane de fani atât în țară, cât și în afara țării. Și pentru că a venit vara, se pare că o parte din fanii ei au început să fie curioși și să dorească să afle de ce artista nu apare niciodată în costum de baie, așa cum fac mai toate vedetele. Chiar și în pozele de la malul mării, câtăreața poartă ținute obișnuite, de stradă, care îi acoperă corpul.

Ei bine, Andra a ținut să elucideze acest mister și, într-o declarație pentru o emisiune TV, a mărturisit că… pur și simplu nu i se pare potrivit să apară în costum de baie, în fața a milioane de oameni, dintre care foarte mulți copii. „În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a declarat Andra.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter