Cum arată Dorin, fratele lui Dani Oțil – iată cât de mult seamănă cei doi

De Unica.ro, pe
Îndrăgitul prezentator Dani Oțil de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are un frate cu patru ani mai mare, pe nume Dorin.

Cei doi nu au avut o relație prea strânsă în copilărie, potrivit Antena 1. Deși Dani Oțil este destul de rezervat când vine vorba de detaliile cu privire la viața lui personală, el a povestit în direct la „Neatza cu Răzvan și Dani” despre fratele lui, Dorin, și momentele frumoase împărtășite împreună. Dacă atunci când erau mici nu erau apropiați – se certau des și nu rezistau în aceeași cameră prea mult timp – lucrurile s-au mai schimbat când au crescut.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm”, a zis Dani. „După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”

Citește și: Nadine se pregătește să dea examenul de Bacalaureat la 44 de ani

Citește și: Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

Citește și: Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi. Prezentatoarea TV și-a dezvăluit meniul

Citește și: Ce au spus Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu despre împăcare?

Dorin Oțil are o soție și un copil simpatic. Deși Dani a lipsit de la botezul nepoatei sale, din cauza unui concurs, el își dorește nespus să poată participa la botezul următorului nepot. „Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua”, a povestit Dani. „Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia”.

Într-un interviu oferit în 2019 pentru cancan.ro, Dani Oțil avea numai cuvinte de laudă cu privire la fratele lui, după cum relatează Fanatik: „Dorin este opusul meu! Este harnic și priceput la toate. M-am chinuit mult să-l mut la Timișoara pentru cp simțeam cp se irosește în Reșita. Conducea un Oltcit și avea un slariu mediocru. Acum și-a luat casa din salariul lui, mașina și s-a însurat. Recunosc, mi-a luat-o înainte”.

O sursă contactată de Click! a povestit, legat de Dani Oțil pe vremea când era copil, următoarele: „Nu făcea prostii, doar că era guraliv, era șmecher și făcea bancuri. Nu a fost un copil rău. Fratele lui era mai rău, dar el nu. Când era mic, umbla toată ziua cu o bicicletă. De fapt, o împărțea cu Dorin, fratele lui. E un șmecher și jumătate. Dacă nu era guraliv, nu ajungea acolo. Acum, ne uităm cu toții la emisiunile lui și ale lui Razvan”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter