Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu în ziua în care a aflat că are COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 16:04

Marți seara (1 septembrie), în jurul orei 23:30, Adelina Pestrițu (33 ani) a anunțat într-un InstaStory că s-a infectat cu noul coronavirus. Tot atunci, vedeta a povestit ce a făcut în acea zi, înainte de a afla teribila veste că are COVID-19. Frumoasa Pestrițu spunea atunci că și-a început ziua energic, la sala de sport, iar mai spre după-amiază s-a dus la un studio foto să verifice cum decurge sesiunea de shooting penbtru cea mai nouă colecție vestimentară a ei. Se pare că acolo s-a întâlnit cu Larisa Udilă, vedeta Kanal D, fosta concurentă a show-ului “Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, mesaj emoționant de pe patul de spital: „Să credeți în coronavirus, el există!”. Prin ce trece vedeta acum

„Astăzi, colegii mei au shooting pentru noua colecție, împreună cu Larisa Udilă. Merg să îi vizitez la studio, să văd cu ce foc se muncește acolo”, spunea Adelina Pestrițu atunci. Ulterior, Larisa Udilă a postat pe pagina sa de Instagram momente din timpul ședinței foto, fără însă ca Adelina să apară în cadru.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Joi, 3 septembrie, Larisa Udilă a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care să-și liniștească fanii care s-au îngrijorat că și s-ar fi infectat cu virusul pandemic: „Am povestit totul despre ce s-a intamplat ieri, pe story. Primesc mii de mesaje si link-uri cu articolele din ziare . Eu oricum imi faceam testul pentru ca sambata seara urma sa plecam din tara, in Grecia. Revin cat mai curand cu rezultatul testului. Acest rezultat imi va influenta plecarea asa ca il astept cu sufletul la gura. 🙏 Multumesc pentru mesajele de ingrijorare!”

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter