Cine sunt actorii care vor juca în cel mai nou serial românesc,”Profu'”

În toamnă va apărea serialul „Profu'” la ProTV, despre o gașcă de adolescenți rebeli care caută să îi pună bețe în roate profesorului lor, Mișu.

Mișu este singurul profesor de fizică, chimie și sport din București în serial. Elevii săi au personalități care mai de care mai colorate – unii sunt energici și aventuroși, iar alții mai cuminți și introvertiți. Profesorul trebuie să depășească limitele curriculei școlare și să câștige respectul tinerilor. Astfel, prin tehnici ieșite din tipare, el trebuie să îi facă pe adolescenți să vadă necesitatea studiului, dar și să se confrunte cu problemele lor, cum ar fi bullying-ul, discriminarea, sarcinile nedorite și dependența de droguri.

Profesorul Mișu este interpretat de Andi Vasluianu, pe când elevii sunt jucați de actori din noua generație: Daria Pentilie, Dani Ionescu, Juno, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Feihong Basigu, Dan Hurduc, Bibi, Iacob Paștina, Robert Dobre, Azaleea Necula, Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei, Seredinschi și Luca Petreșteanu. Dincolo de ei, în serial vor mai juca Radu Gabriel, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu, Sibylla Oarcea și Virgil Ianțu, după cum arată Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter