„Când simți că nu mai poți…” George Burcea și-a speriat fanii cu un mesaj sumbru. Ce a pățit actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 15:50

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a decis să se concentreze mai mult pe carieră. Burcea e mai hotărât ca niciodată să se dezvolte pe plan profesional poate și ca să uite de suferința produsă de ruptura de Andreea și de cele două fete pe care le are împreună cu ea. Chiar dacă actorul nu a lăsat să se vadă cât l-a afectat despărțirea, George Burcea are regrete cu privire la trecutul său. Cel puțin așa reiese din postările pe care le face în ultima vreme pe rețelele de socializare.

De curând, Burcea a postat pe contul său de Instagram, o fotografie alb-negru cu el și un mesaj subliminal care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Prin postare, actorul își anunță participarea la noul sezon al show-ul “Ferma”, care va începe la Pro TV, dar prima parte a mesajului lasă semne de întrebare cu privire la starea lui sufletească.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Când simti că nu mai poti, mergi la teatru…❤️? George revine la Tv incepând cu 8 Septembrie la @ferma.protv” – este mesajul postat de George Burcea. În urma postării, actorul aprimit o mulțime de mesaje de susținere și încurajare din partea fanilor.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter