Părerea lui: fericirea de a citi bloguri

De Alin Ionescu, pe

Deşi mă consider un om trecut de floarea internetului, încep să înţeleg cât de cât cum stă treaba cu blogurile astea. Important e să intri mult şi des.
Să le faci trafic bloggerilor! Să aplaud, să mă agit, să socializez, tot aşa cum faci clubbing, snorkeling sau drinking cu amicii.

Mai o glumiţă, un ta-ra-ram, o aducere aminte şi o nostalgie, un voi ce mai faceţi diseară, am băut o bere într-o cârciumă mişto, ia uitaţi ce anunţ haios am găsit în wc-ul gagicilor la firmă, câtă apă credeţi că s-a mai găsit pe Marte, voi preferaţi sarmale sau mititei?

Mama Omida sau tata Fluture, unde dai şi unde crapă, ce m-am mai gândit eu aseară în timp ce spălam vasele ca Agahta Christie, a fost odată ca niciodată, ador să fiu frumos şi deştept în timp ce voi nu, Mihaela e mai frumoasă decât Andreea, trandafir de la Moldova sau orhidee din Ardeal, uite şi-ăla ce prost e, da’ ce crezi că celălalt e mai breaz, mai pui ş-io cratimă aiurea să intre un deştept să zică şi el o chestie, mai o poză făcută cu telefonul unui moş care merge pe role, mai un voi câţi boi credeţi că o să fie mâine ucişi la abatorul Propăşirea?

Ce-s părinţii lu’ ăla, cât de şuşăr e Vasile X, cum să nu-ţi pui poze cu maică-ta în timp ce te năştea pe Facebook – curs rapid de social media, mai trece timpul, mai facem nişte trafic, bem o bere da’ de care?, când vă vine să vă scărpinaţi voi cum faceţi?, offfff România asta balcanică, frate, de care ne e silă, nu-i aşa? ace brice şi cârlige, deci unde rămăsesem….

Mai vin cu noutăţi imediat ce intru şi eu în posesia lor. Opa, tre’ să revin fiindcă, iată am dat de-un breaking news pe un blog! Cică piarista de la o editură ne anunţă că s-a reeditat „Întoarcerea lui Arpagic” de Ana Blandiana. Apropo, ce-o mai face Blandiana?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter