Fabuloasa Diana Enciu a dezvăluit sexul bebelușului ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 17:42

Diana Enciu și soțul ei, Cristian Șimonca, cunoscut drept Otravă în mediul online, dezvăluiau în luna decembrie a anului trecut că vor deveni părinți pentru prima oară. Atunci, creatoarea de conținut era deja însărcinată în 6 luni. „De 6 luni suntem trei! Cuvinte să descrie ce simțim noi doi acum nu există”, scria Diana atunci în mediul online.

Fabuloasa Diana Enciu a dezvăluit sexul bebelușului ei

Abia acum, aflată în ultimul trimestru de sarcină, Diana a decis să dezvăluie sexul primului lor copil. „Te-am visat mereu fetiță. Am știut că tatăl tău va fi pregătit să crească o femeie puternică, ca mine, ca bunicile și străbunicele tale care au îndurat lucruri ce nici mintea nu le poate plăsmui măcar.

Am știut că tatăl tău va fi mândru să fie înconjurat de fete în casa lui și că iubirea lui pentru mine și pentru tine va crește din prima zi în care vom descoperi că ești parte din noi. Am știut că vei veni la noi când vei simți că noi te merităm.

Ne-ai format în toți anii ăștia în care te-am așteptat și în care am trecut prin clipe mai frumoase și mai puțin frumoase și sunt sigură că tu ne-ai adus aici și mama îți mulțumește. Abia aștept să îți pup tălpile minunate, trupușorul tău plin de energie divină și să fiu stâlpul și sursa ta de putere, mereu protejate de cel mai minunat tată pe care l-am putut visa vreodată pentru tine.

Mai e puțin și vei fi aici și toți oamenii ăștia minunați am simțit că trebuie să știe că ești o fetiță care poartă în burtica ei următoarea generație a familiei noastre. Ce poate fi mai minunat de atât! Avem totul și tu ești minunea noastră! Și vreau să știe toată lumea asta. Mama ta”, a scris Diana pe Instagram.

„Nu aveam niciun dubiu. Am simțit că la voi vine o fetiță! 🔮💖🔮 Să fiți sănătoși și veseli!”, a comentat Sînziana Iacob, care este de asemenea însărcinată cu primul ei copil. „Doamne!!! Eram singură!!! Vai, să vezi tu fundițe și rochițe! Leșiiin! Abia aștept!!!! ❤️❤️❤️❤️”, a scris și actrița Diana Dumitrescu.

Foto: Instagram

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Cum s-au acomodat Feli și logodnicul ei vieții în izolare? „Uneori ne călcam destul de tare pe nervi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter