Editorial: Sus, tot mai sus!

De Raluca Hagiu, pe

Andra e hotărâtă să devină noul style icon al generaţiei sale.
Are un target bine definit până la sfârşitul  anului. Iar sezonul de primăvarăvară se  anunţă foarte încărcat pentru cântăreaţa de doar 26 de ani. Lansează un nou album, jurizează  a  doua ediţie  a emisiunii  „Românii  au talent“ şi lucreză la consolidarea propriei case de discuri.  Acum e femeie de afaceri. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care am ales-o pe Andra drept coperta lunii  martie. Este o femeie cu o carieră în plină ascensiune.
Reuşeşte să-şi păstreze prospeţimea în viaţa  profesională şi echilibrul în cea  personală. Îşi reinventează stilul  vestimentar, dar rămâne fidelă felului său de a fi. Cum  reuşeşte? Despre  proiectele pe care le are în lucru ne-a  povestit chiar ea.
Însă pentru a afla secretele celui  mai  fericit brand românesc, cum  spune Andi Moisescu, colegul ei de bancă de la „Românii au talent“, am  intervievat şi câteva persoane ce-i sunt apropiate. De la echipa de profesionişti care are grijă de imaginea  ei  –  make-up artist, hair stylist, consilier vestimentar, fotograf, colegi  de  emisiune  –  până  la prieteni  de-o  viaţă  –  tatăl  său,  prietena  cea  mai  bună şi soţul ei,  Cătălin  Măruţă.  Şi dacă micul David ar fi putut conversa, nici  el n-ar fi scăpat neîntrebat. Un portret complex al unei vedete complete, care se transformă din ce în ce mai frumos datorită talentului său şi încrederii cu care cei din jur au  învestit-o. Poate nu degeaba se spune că, dacă te înconjori de oameni pe care îi admiri, ajungi  sus,  tot  mai  sus. Coperta pe care i-am dedicat-o Andrei în  ediţia de prezentare a tendinţelor de primăvară-vară este şi o dovadă de încredere în targetul pe care şi l-a propus. Acela de a deveni un trendsetter şi din punct de vedere vestimentar. Inspiră-te şi tu din povestea ei şi primeşte noile tendinţe în garderobă ca şi cum ar fi fost create special tine. Bucuria de a trăi în armonie cu tine însuţi va lua multe forme şi culori frumoase.
Sus, tot mai sus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter