Foloseşte mascara ca o profesionistă!

De Georgiana Constantin, pe

Ţine minte: niciun machiaj nu este complet fără mascara. Felul în care o aplici te poate scoate în videnţă sau poate dăuna lookului tău. Pentru a-i spori efectul:
–    Încălzeşte ondulatorul de gene cu uscătorul de păr pentru câteva secunde – căldura ajută la ondularea rapidă şi trainică a genelor. (Testează metalul înainte pe încheietura mâinii pentru a te asigura că nu-i prea fierbinte.)

–    Mai mult volum. Cu ajutorul unei pensule pentru fard, acoperă genele curate cu un strat fin de pudră-pulbere, pentru a părea mai groase. Aplică mascara.

–    Dacă ai genele scurte şi groase, aplică mascara mai întâi pe vârfuri şi, din nou, de la rădăcină spre vârfuri. Cu cât sunt mai voluminoase vârfurile, cu atât mai lungi par genele.

–    Dacă încerci să obţii gene mai bogate şi mai lungi, aplică mascara începând de la rădăcina firelor de păr, cu mişcări în zig-zag. Aceste mişcări ajută la separarea şi îmbrăcarea genelor cu mascara pet toată suprafaţa.

–    Dacă ai probleme cu mascara care curge peste fondul de ten, procedează astfel: după ce ai aplicat fondul de ten şi fardul de pleoape, acoperă pleoapele cu un strat subţire de pudră-pulbere. Apoi aplică mascara. Pudra de faţă va fixa baza de machiaj şi va izola orice urmă de mascara ce ajunge pe fondul de ten, făcând-o mai uşor de îndepărtat.

–    Foloseşte eyeliner negru pentru a face genele să pară şi mai voluptoase. Începând din colţul interior al ochiului, trasează tuşe de culoare de-a lungul pleopei superioare. Plasează-le exact la rădăcina genelor astfel încât să nu existe nicio urmă de piele între rădăcină şi linia de culoare.

Citeşte Revista Unica de octombrie şi afla sfaturi şi trucuri utile pentru a realiza un machiaj profesionist şi în tendinţe! Nu rata nici recomandările pe care beauty editorul Unica le-a căutat special pentru tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter