Rimelul preferat al lui Kim Kardashian costă mai puțin ca un desert la restaurant

De Unica.ro, pe

Fiecare apariție a lui Kim Kardashian este rezultatul combinației de gene bune, nenumărate operații estetice, tratamente scumpe și machiaje realizate de cei mai buni profesioniști.

Rutina ei de machiaj implică peste 30 de produse, în total acestea valorând peste 3.000 de dolari, după cum arată People. Cu toate astea, rimelul ei preferat rămâne unul pe care îl găsești și la supermarket, care costă mai puțin decât un desert la restaurant. Atât Kim, cât și makeup artist-ul ei, Mario Dedivanovic, spun că rimelul  L’Oreal Paris Voluminous Mascara in Carbon Black este unul din cele mai bune.

„Culoarea este nuanța perfectă de negru, și chiar ridică și separă fiecare geană”, a subliniat Kim, potrivit Marie Claire. „Este perfect pentru un look de zi cu zi, sau îl poți aplica în mai multe straturi pentru ochi mai dramatici”.

Deși de regulă, Kim este întruchiparea umană a luxului, uneori oferă sfaturi cu adevărat aplicabile pentru majoritatea femeilor, care nu au la dispoziție o avere. În trecut, ea a mai spus că serul ei favorit împotriva îmbătrânirii este The Ordinary’s Granactive Retinoid 2% Emulsion, o emulsie pe cât de ieftină, pe atât de eficientă, pe care o găsești la Farmacia Tei sau la Douglas.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter