Ce rimel să foloseşti atunci când plouă afară

De Sandra S., pe

Plouă e frig şi vântul împrăştie stropii în toate direcţiile. Cum nu vrei să ajungi la serviciul cu rimelul curs pe toată faţa, ar trebui să foloseşti un produs rezistent la transferul la apă, adică waterproof. Uite câteva produse între care poţi alege:

Mascara extra-lasting, Avon

Un mascara pentru volum, care promite să nu-ţi încarce genele şi rezistă până la 18 ore. Îl poţi comanda de la un reprezentant al brandului la preţul de 29 de lei şi doar în culoarea negru-intens.
Ce rimel să foloseşti atunci când plouă afară

Extra super lash waterproof mascara, Rimmel London

Defineşte şi alungeşte genele, iar în plus promite să arate proaspăt aplicat până la 12 ore. Îl găseşti în magazine într-o singură nuanţă, negru.
Ce rimel să foloseşti atunci când plouă afară

Splashproof lash mascara, MAC

O formulă care alungeşte şi oferă volum genelor tale, fără să le încarce. Producătorul îţi spune că poţi să mergi şi la bazin dată cu acest mascara, că tot nu se ia. Costă în jur de 80 de lei şi îl găseşti într-o singură nuanţă, aceeaşi ca şi cea a produselor de mai sus.
Ce rimel să foloseşti atunci când plouă afară

Mascara pentru lungime şi volum, e.l.f.

Pentru gene cu volum şi lungime pronunţate pe timp de ploaie, poţi opta pentru rimelul e.l.f. rezistent la apă. Este negru, se usucă rapid şi nu îţi încarcă genele. Îl poţi comanda de pe Internet sau îl găseşti în magazine la preţul de 22 de lei.
Ce rimel să foloseşti atunci când plouă afară

Cum te demachiezi

Este important să ştii cum te demachiezi de produsele rezistente la apă – demachiantul obişnuit nu este de ajuns să înlăture toate reziduurile, ci trebuie să foloseşti unul pe bază de ulei. De asemenea, cele bifazice sunt eficiente pentru îndepărtarea produselor de machiaj waterproof.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter