Top 7 cele mai bune mascara lansate toamna asta!

De Diana Sorescu, pe

Toamna se numără bobocii şi noutăţile de beauty! Am selectat pentru tine cele mai trendy şi eficiente mascara lansate toamna asta! Nume de cod: gene perfecte!

Top cele mai bune mascara

Rimmel London ne propune un look a la anii ’60, cu gene scandalos de curbate, cu volum. Lasă-ţi genele să iasă în evidenţă şi să-şi arate curbele date de peria clepsidră care realizează un aspect de ochi mari şi îndrăzneţi.
Clinique propune toamna asta gene obraznic de lungi şi cu volum, obţinute cu ajutorul noii mascara.
Maybelline lansează Mega Plush, o mascara inovaţie. Secretul stă în formula specială a tuşului, ce este sub formă de spumă-gel şi în periuţa deosebită, cea mai voluminoasă de până acum. Pentru gene lungi şi catifelate!
Top 7 cele mai bune mascara lansate toamna asta!
Datorită formulei sale cu proteine vegetale, keratină din lână de caşmir şi Vitamina B5, Mascara Shock protejează şi regenerează fibrele genelor, făcându-le în mod progresiv mai puternice, mai luminoase şi mai suple.În urma cercetărilor Collistar, s-a reuşit să se combine exclusivul Lash Curl Complex cu un aplicator curbat, ce se comportă ca un cleştişor de gene, oferind tot ce e mai bun din extraordinara lui puterea de curbare.

Lancome Hypnose
e un must have toamna asta. Pentru renumele brandului, pentru periuţa de alungire, pentru efectul wow asupra genelor.
Avon vine cu o mascara cu model inedit! Mega Effect beneficiază de o periuţă atipică, ce are rolul de a separa genele şi de a le alungi.
Top 7 cele mai bune mascara lansate toamna asta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter