(P) Ochi sănătoși și gene superbe din doar doi pași, cu ajutorul NuSkin

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 martie 2021, 16:28
În ultimul an, ochii au devenit un punct focal al chipurilor noastre, odată cu purtarea măștilor de protecție - așa că este mai important ca oricând să avem grijă de sănătatea și aspectul lor.

Uneori nu acordăm atenția cuvenită vederii noastre, fiind ușor să ignorăm presiunea pe care o punem asupra ochilor. Odată cu accentuarea tehnologiei bazată pe ecrane și a poluării atmosferice, ochii noștri devin tot mai vulnerabili.

Dincolo de acest aspect, alungirea și îndesirea genelor rămâne un răsfăț simplu și la îndemână pentru multe femei, întrucât oferă o doză sănătoasă de încredere în sine. Dar găsirea rimelului ideal, care rezistă și nu face genele să se lipească între ele, nu este mereu un lucru ușor.

Pentru că sănătatea ochilor tăi, dar și partea estetică sunt amândouă importante, descoperă produsele de la NuSkin.

Ochi sănătoși cu Pharmanex® Eye Formula de la NuSkin

(P) Ochi sănătoși și gene superbe din doar doi pași, cu ajutorul NuSkin

Cu Pharmanex® Eye Formula, îți vei putea menține vederea normală și sănătoasă. Formula sa unică include seleniu, cupru, zinc, vitamina C, vitamina E, luteină și zexantină, ajutând la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la protejarea ochilor.

Zincul contribuie la menținerea vederii normale. Mai mult, seleniul, cuprul și vitaminele C și E sunt antioxidanți, care protejează celulele de stresul oxidativ și ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Este nevoie de o capsulă pe zi, care se ia împreună cu mâncare și băutură. O cutie conține 30 de capsule, astfel încât ajunge o lună întreagă.

Pentru persoanele care sunt însărcinate, care doresc să rămână însărcinate, care alăptează sau care se află sub tratament medicamentos, este important să se ceară sfatul medicului înainte de a folosi aceste suplimente.

Gene irezistibile cu NuColour® Curling Mascara de la NuSkin

(P) Ochi sănătoși și gene superbe din doar doi pași, cu ajutorul NuSkin

NuColour® Curling Mascara este un produs de make-up modern și de nelipsit di ntrua de cosmetice. El este ideal pentru a scoate în evidență ochii, oferindu-le strălucire și caracter. Dacă ești în căutarea unui rimel negru care să ofere un efect de ochi mari și luminoși, fără ca genele să se lipească între ele.

Rimelul NuColour® Curling Mascara are o periuță ușor de folosit, puțin curbată, special formulat pentru a separa genele între ele și a asigura un efect curbat de lungă durată.

Pentru efect maxim, aplică rimelul în mod corect. Deschide recipientul și șterge capătul periuței de marginea recipientului, pentru a îndepărta excesul. Ține ochii larg deschiși și trece periuța peste gene pornind de la rădăcină, trăgând cu delicatețe spre vârfuri. Dacă genele nu sunt separate bine, repetă mișcarea anterioară.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter