4 lookuri de senzaţie ale toamnei

De Georgiana Constantin, pe

Priviri scânteietoare machiate în nuanţe saturate de brun, pomeţi îmbujoraţi ca după o zi la ski, breton fals… sunt doar câteva soluţii pentru a arăta impecabil în sezonul toamnă-iarnă. Descoperă mai multe idei în numărul de septembrie al revistei Unica!
Smokey eyes în nuanţe de brun
Ochii smokey sunt precum colierele – ei nu trebuie să fie ţipători pentru a fi de impact. De exemplu: machiajul din prezentările Burberry (foto) şi Blumarine, pentru care make-up artiştii şi-au trădat creioanele negre şi fardurile stil funingine, în favoarea celor maron şi gri. Mai întâi, trasează de-a lungul şi în interiorul genelor inferioare o tuşă de creion în nuanţa cafenie. Apoi foloseşte o pensulă medie pentru a aplica un fard brun de la baza genelor superioare până în pliul pleoapei.
Fard de pleoape Metalic bej: 29 lei, Flormar
4 lookuri de senzaţie ale toamnei
Fard verde
Da, se poartă verdele pe pleoape! Dar este vorba despre un verde bogat, sexy, precum cel regăsit în bijuterii. Nimic scorţos sau kaki. Mai întâi ne-am îndrăgostit de el când l-am văzut la Jason Wu, când modelele au apărut pe podiumuri cu verde-smarald întins pe pleoape şi alungit spre colţurile externe ale ochilor (foto). Pentru un efect mai subtil, poţi aplica pe pleoape un fard-cenuşiu sau cărbune, apoi să presezi unul verde deasupra. Oricum ai proceda, termină cu două straturi de mascara.

Fard de pleoape Emeralde: 41,40 lei, Peggy Sage
4 lookuri de senzaţie ale toamnei
Pomeţi ca după o zi la ski
Nu contează că obrajii tăi sunt roz după o zi pe pârtie sau după o noapte la cabană – iluzia de pomeţi îmbujoraţi, sănătoşi, este sexy din cale-afară. Alege farduri de obraz-cremă, pentru că sunt mai uşor de întins şi au texturi translucide în general, ceea ce-ţi asigură un efect cât se poate de natural.
Cremă-pudră pentru obraji şi buze Lily Cole: 43 lei, The Body Shop
4 lookuri de senzaţie ale toamnei
Breton fals
„Donatela a vrut ca fetele de pe podium să arate supercool, supermodern, dar totuşi să rămână pe stilul uşor rock Versace”, a spus Guido Palau, hair-stilistul care s-a ocupat de coafurile din show-ul de modă Versace. Pentru a obţine acel look dur („Fata cu dragon tatuat” a fost o sursă de inspiraţie), hair-stilistul a aplicat pe părul umed un produs pentru textură şi volum şi a uscat părul, ciufulindu-l cu degetele. Apoi a prins în creştet un breton fals care să ajungă până la mijlocul frunţii. „Bretonul fals este un lucru minunat. Îi poţi cere hair-stilistului tău să-l tundă pentru a se potrivi trăsăturilor tale”, spune Guido Palau.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter