Capital Beauty Tips in a Capital Location

De Unica.ro, pe

Brandul romanesc CAPITAL PLAZA HOTEL, a sarbatorit recent venirea primaverii printr-un eveniment dedicat frumusetii.
S-a dorit un eveniment relaxant cu informatii utile despre frumusetea obtinuta printr-o mentalitate pozitiva, tratamente non-invazive, tratamente faciale si corporale.
Claudia Jimeno Beltran/Centrul AmaneSer  – consultant in comunicare relationala si dezvoltare personala a impartasit doamnelor de business ce inseamna „Fericirea din interiorul nostru”, Ioana Cristina Mîndru/Beauty Water Q10 – a vorbit despre sanatatea si frumusetea din interior, Dr. Ioana Dragoicea – medic specialist chirurgie estetica a adus in prim plan frumusetea vazuta prin ochii specialistul chirurg iar Alina Almasan/Keiko Slim Spa a vorbit despre impactul tratamentelor faciale si corporale asupra mentinerii frumusetii.
Tot in cadrul evenimentului  doamnele au avut posibilitatea sa discute cu dermo-consultantele NIVEA,  care le-au testat tipul de piele si le-au sfatuit in functie de rezultat care sunt produsele care li se potrivesc. De asemenea, doamnele s-au putut bucura de un meniu savuros, completat perfect de aromele vinurilor oferite de cramele Halewood dar si de cea a cafelei si ceaiurilor oferite de Moak, toate acestea incadrate intr-un decor special asigurat de Akua Events.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter