Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 6 aprilie

De Oana Dinu, pe
De vineri vremea a început să se mai încălzească, iar în weekend va fi în general frumos. Sâmbătă, temperaturilor sunt mai ridicate decât în zilele precedente. 

ANM a anunțat vremea în weekend, iar veștile sunt bune. Prognoza meteo arată o ușoară încălzire față de perioada anterioară, astfe că maximele se vor încadra între 11 și 23 de grade, iar minime între -3 și 11 grade Celsius.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru sâmbătă

În Maramureș, cerul va fi mai mult senin, iar media temperaturilor maxime se va încadra între 19 și 23 de grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până la 3 – 8 grade.

În Transilvania și Crișana, vremea în weekend va fi frumoasă și caldă, cu maxime de până la 23 de grade Celsius. Cerul va fi în general senin, cu unele înnorări temporare. Noaptea se vor înregistra minime de -3/8 grade, respectiv 4 – 9 grade.

În Banat cerul va fi variabil și se vor înregistra maxime de 18 – 21 de grade Celsius. Pe timp de noapte temperaturile vor scădea până la 5 – 11 grade.

În Oltenia, cerul va fi înnorat, iar valoarea maximă a temperaturii pe timp de zi ar putea atinge 18 grade. Noaptea se vor înregistra 4 – 9 grade.

În Moldova și Muntenia, cerul va fi variabil, mai mult senin. Se vor înregistra maxime de 13 – 19 grade Celsius, iar minimele vor coborî în prima regiune până la 1 – 5 grade, iar în a doua până la 2 – 7 grade.

În Dobrogea temperaturile vor fi ceva mai scăzute și nu vor depăși valoarea de 16 grade Celsius. Pe timp de noapte se vor înregistra 3 – 7 grade.

Vremea în weekend pentru București

Sâmbătă, vremea în București va fi în general însorită, iar maxima ar putea ajunge la o medie a valorii termice de 15 grade Celsius. Noaptea, temperatura va mai scădea și va ajunge la 6 grade.

Vremea în weekend la munte

Vremea în weekend la munte va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter