Vremea în weekend 3, 4 noiembrie. Temperaturile se mențin ridicate

De Oana Dinu, pe
Vremea în weekend 3, 4 noiembrie se anunță a fi caldă, cu temperaturi mai ridicate față de normalul acestei perioade, dar izolat îți va face apariția și ceața. Meteorologii au vești bune și pentru locuitorii Capitalei.

Prognoza meteo pentru acest weekend anunță vremea frumoasă pentru majoritatea regiunilor. Cerul va fi în general însorit, atât sâmbătă, cât și duminică, în majoritatea regiunilor. Doar în Moldova norii vor acoperi în totalitate cerul pe tot parcursul zilei. Media temperaturilor maxime va varia între 15 și 18 grade Celsius, iar minimele vor coborâ până la 6 – 10 grade, conform ANM.

Vremea în weekend 3 – 4 noiembrie 2018 în țară

În Maramureș, vremea se va încălzi cu două grade față de zilele precedente. Temperaturilor maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade. Și noaptea va fi mai cald decât normalul lunii noiembrie, cu temperaturi cuprinse între 8 și 11 grade.

În Transilvania, starea vremii va fi în continuare frumoasă, cu maxime ce vor varia între 20 și 25 grade. Minimele se vor încadra între 1 și 12 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se vor situa peste media acestei perioade, cu variații între 20 și 24 grade. Temperaturile minime nu vor scădea sub 7 grad Celsius.

Și în Banat, vremea va fi mai caldă decât este media normală pentru începutul lunii noiembrie, cu temperaturi maxime ce vor varia între 21 și 23 grade, și minime ce se vor încadra între 7 și 14 grade.

În Oltenia, maximele vor atinge valoarea de 21 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea la valori cuprinse între 5 – 10 grade.

În Muntenia, temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 de grade . Noaptea valorile termice vor fi cuprinse între 6 și 10 grade.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 19 de grade, iar valorile minime se vor situa între 8 și 12 grade.

În Moldova, media maximelor termice ajunge la 18 grade,  iar temperaturile minime se vor încadra între 6 și 10 grade.

Vremea în weekend 3 – 4 noiembrie 2018 în București

Vremea în București se va menține mai caldă decât media termică normală a acestei perioade, cu valori ale temperaturilor maxime de 20 de grade și minime ce vor scădea până la 9 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar dimineața și pe timp de noapte sunt condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în weekend 3 – 4 noiembrie 2018 la munte

La munte, sâmbătă, 3 noiembrie, starea vremii va fi una frumoasă, cu maxime termice în jurul valorii de 20 de grade și cer parțial însorit. Pe timp de noaptea, temperaturilor vor scădea până la 3 grade, dar cerul va fi mai mult senin.

Duminică, 4 noiembrie, vremea la munte seva răci, iar maximele nu vor mai depăși 17 grade Celsius, deși cerul va rămâne însorit. Minimele vor coborî până la 0 grade și cer senin, cu înnorări temporare.

Citește și: 

Cine este românul care a inventat bicicleta electrică

Monica Tatoiu o critică pe Meghan Markle: „Nu se poate compara cu Kate”

Surs foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter