Vremea în weekend 10, 11 noiembrie. Temperaturi minime negative și ceață

De Oana Dinu, pe
Vremea în weekend 10, 11 noiembrie aduce temperaturi minime negative și ceață în anumite zone ale țării. Cum arată prognoza meteo emisă de ANM.

Valorile termice sunt în continuă scădere în această perioadă și local sunt condiții de ceață densă. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 15 grade, în timp ce minimele vor scădea, în aproape toată țara, sub pragul de îngheț. Cerul va fi variabil sau parțial noros. Iată cu va fi vremea în weekend 10, 11 noiembrie, conform ANM.

Vremea în weekend 10, 11 noiembrie 2018 în țară

în Maramureș, temperaturile maxime scad cu un grad față de ziua precentă și se vor încadra între 13 și 16 de grade. Valorile minime se vor situa în jurul valorilor de 0 și 5 grade Celsius.

În Transilvania, cerul va fi variabil, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 17 grade. Noaptea, minimele coboară până la -8 grade.

În Crișana și Banat se vor înregistra cele mai ridicate valori ale temperaturile maxime, 18 grade Celsius. Totuși, peste noapte, temperaturile vor scădea până la -3 grade.

În Oltenia se așteaptă o zi cu soare și nori pe cer și temperaturi ce pot atinge valori maxime de 17 grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea la valori cuprinse între -1 și 5 grade.

În Muntenia, cerul va fi acoperit în mare parte de nori și există condiții de ceață. Media temperaturilor maxime se va situa între 13 și 17 grade Celsius, iar minimele vor varia între -1 și 5 grade.

Spre deosebire de ziua precendentă, sâmbătă, 10 noiembrie, în Dobrogea se va ivi și soarele, iar maximele abia vor atinge 15 grade. Noaptea, temperaturile vor scădea până la 4 grade.

În Moldova, cerul va fi înnorat, iar valorile termice maxime se ridică până la 15 grade Celsius. Noaptea, temperaturile scad până la pragul de îngheț.

Vremea în weekend 10, 11 noiembrie 2018 în București

În București, atât sâmbătă, cât și duminică, cerul va fi parțial însorit, cu temperaturi maxime ce vor atinge valoare de 16 grade Celsius. Pe timpul nopții se va înnora în prima parte a intervalului și mercurul din termometre va scădea până la 2 grade. În noapte de duminică, valorile minime cresc cu aproximativ 2 grade și cerul va fi mai mult senin.

Vremea în weekend 10, 11 noiembrie 2018 la munte

Sâmbătă, la munte cerul va fi parțial însorit, cu temperaturi maxime de 12 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi înnorat, cu temperaturi minime ce se vor încadra în jurul valorii de -4 grade Celsius. Duminică vremea se va mai încălzi cu un grad și soarele va sta pe cer în cea mai mare parte a zilei. Noaptea, valorile termice se vor situa în jurul valorii de -3 grade, iar cerul va fi senin.

Citește și: 

Patrick Duffy, de nerecunoscut. Cum arată acum Bobby din serialul Dallas

Andi Moisescu, un tată modern și relaxat: „Nu vreau să par că sunt vreun Arsenie Boca”

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter