Vremea se încălzește de săptămâna viitoare

De Oana Dinu, pe
Săptămâna viitoare debutează cu temperaturi mai ridicate decât în perioada precedentă. Iată cum va fi vremea luni, 11 februarie 2019.

Vremea se schimbă din nou la început de săptămână și maximele pot ating valori de 14 grade Celsius, mult mai ridicate decât media normală a acestei perioade. Și minimele urcă considerabil, conform prognozei meteo emisă de ANM.

Vremea 11 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi înnorat și se anunță condiții de ploaie. Se vor înregistra temperaturi de 7 – 11 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -1/2 grade.

În Banat, vremea va fi închisă și sunt semnalate precipitații slabe. Se vor înregistra maxime de 9 – 12 grade. Minimele vor scădea până spre 0 – 2 grade.

În Crișana sunt șanse ridicate de ploaie slabă. Maxima ar putea atinge valori de 9 – 12 grade Celsius, iar cerul va acoperit de nori. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până spre -2/2 grad.

În Transilvania vor fi, de asemenea, condiții de precipitații și se vor înregistra maxime de 7 – 14 grade. Regimul termic nocturn ar putea coborî până la valorile termice de -3/3 grade.

În Oltenia, cerul va fi variabil, conform datelor ANM. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 4 – 9 grade Celsius, iar minima va coborî până la -6/-1 grad.

În Muntenia va fi cer variabil, cu soare, nori și ploi slabe. Temperatura diurnă va atinge 7 – 12 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -1/4 grade.

În Dobrogea, vremea va fi variabilă. Maxima se va încadra între 7 și 11 grade, iar temperatura pe timp de noapte va ajunge la valori de 3 – 7 grade.

În Moldova se semnalează condiții de ploaie, dar meteorologii anunță maxime ce pot atinge 10 grade Celsius. Minima va coborî la valori termice de -1/3 grade.

Vremea 11 februarie 2019 în București

În București se anunță vreme frumoasă pentru ziua de luni. Cerul va fi variabil și se va înregistra o medie a valorilor termice diurne dce poate atinge 11 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până spre -1 grad.

Vremea 11 februarie 2019 la munte

La munte, deși temperaturile încep să scadă față de intervalul precedent, vremea se menține aproape de normalul perioadei. Media maximelor se va încadra între -1 și 5 grade, iar cea a minimelor este de  -5/-1 grad. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat, iar pe creste va avea unele intensificări. Izolat se vor semnala ceață și depuneri de chiciură.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter