Vremea ANM 11 mai 2019. Unde se vor înregistra maxime de 25 de grade

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 mai 2019, 10:09
Vremea ANM 11 mai 2019. Vremea a intrat într-un proces de încălzire, chiar dacă temporar și local vom mai avea parte de averse. Sâmbătă, temperaturile ar putea ajunge la o maximă de 25 de grade Celsius.

Vremea ANM 11 mai 2019. Vești bune din partea meteorologilor ANM. Vremea va fi caldă în prima zi de weekend, cu maxime cuprinse între 15 și 25 de grade Celsius. Cu toate astea, temporar se vor semnala averse în aprope toate regiunile țării.

Vremea ANM 11 mai 2019 în țară

În partea vest, sud-vest și sud a țării, cerul va fi variabil, cu soare și nori. Se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, cu posibile descărcări electrice, dar maximele vor atinge 19 – 25 de grade Celsius. Minimele vor coborî până la 5 – 11 grade.

În nord-vestul, centrul și sud-estul țării, cerul va fi acoperit de nori, dar se va arăta și soarele. Și aici există șanse de ploaie slabă. Maximele se vor situa în jurul valorilor de 16 – 22 de grade, iar minimele între 1 și 11 grade.

În partea de est a țării, în zona Moldovei, cerul va fi înnorat și local se vor semnala precipitații tempore, sub formă de ploaie. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 16 – 20 de grade, iar minima între 5 și 10 grade Celsius.

Vremea în București

Sâmbătă în București cerul va fi parțial noros, iar media temperaturilor maxime se va înregistra în jurul valorii de 19 grade. Dimineața se vor semnala condiții de ceață. Valorile termice nocturne vor fi de aproximativ 9 grade.

Vremea ANM la munte

Vremea la munte va înregistra o ușoară încălzire. Cerul va fi variabil în weekend, cu pasaje temporare de nori. Sâmbătă, duminică și luni pe arii restrânse se vor semnala mai ales ploi, trecător precipitații mixte pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare din sector sud-vestic și vestic cu viteze ce vor atinge și depăși 50-60 km/h în zonele. Pe arii restrânse se vor semnala și condiții de ceață. Maxima se va situa în jurul valorilor de 9 – 16 grade, iar minima va coborî de la 0 la 8 grade.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter