Vremea 9 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunță cer însorit, dar temperaturi în scădere

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 08:03
Vremea 9 noiembrie 2018 vine cu soare, mai ales în centrul și vestul țării, dar cu temperaturi ce continuă să scadă. În unele zone, noaptea se vor înregistra valori termice sub pragul de îngheț.

Vremea 9 noiembrie 2018 aduce o medie a temperaturilor maxime ce nu va depăși 16 grade Celsius și minime ce vor scădea până la 0 grade. Dacă în vestul țării, soarele va sta pe cer toată ziua, în Muntenia încă sunt condiții de ceață. În centrul, estul și sudul teritoriului vom avea cer variabil, cu soare și nori, în timp ce în Dobrogea va fi înnorat.

Vremea 9 noiembrie 2018 în țară

Vineri, 9 noiembrie, în Maramureș temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 17 de grade. Valorile minime se vor situa în jurul valorilor de 1 și 5 grade Celsius. Conform prognozei emise de ANM, cerul va fi însorit pe durata întregii zile.

În Transilvania, cerul va fi variabil, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 17 grade. Noaptea, minimele coboară până la -8 grade.

În Crișana și Banat, mâine va fi soare, iar temperaturile maxime vor varia între 13 și 17 grade, iar cele minime vor scădea până în jurul valorii de 0 grade.

În Oltenia se așteaptă o zi cu soare și nori pe cer și temperaturi ce pot atinge valori maxime de 17 grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea la valori cuprinse între -1 și 4 grade.

În Muntenia, cerul va fi acoperit în mare parte de nori și există condiții de ceață. Media temperaturilor maxime se va situa între 13 și 16 grade Celsius, iar minimele vor varia între 0 și 5 grade.

Spre deosebire de restul țării, în Dobrogea soarele nu se va ivi pe cer, iar maximele abia vor atinge 15 grade. Noaptea, temperaturile vor scădea până la 5 grade.

În Moldova, asemeni Olteniei și Transilvaniei, cerul va fi variabil. Valorile termice maxime se ridică până la 16 grade Celsius. Noaptea, temperaturile scad până la pragul de îngheț.

Vremea 9 noiembrie 2018 în București

În București, cerul va fi predominant însorit, cu media temperaturilor maxime în jurul valorii de 13 grade și minime ce vor coborî până la valori de 4 – 6 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea 9 noiembrie 2018 la munte

Vremea la munte va fi în general frumoasă, cu cer mai mult însorit și temperaturi maxim ce se vor situa în jurul valorii de 12 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor scădea puțin sub 0 grade.

Citește și: 

Andreea Marin, declarație emoționantă despre vulnerabilitate și curaj

Cartea „România, te iubesc” va fi lansată la Târgul Internațional Gaudeamus

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter