Vremea 9 februarie 2019. ANM anunță ceață densă în mai multe regiuni

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 08 februarie 2019, 16:48
Vremea 9 februarie 2019 va fi mai rece față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar maximele pot ajunge la valori de 9 grade Celsius. 

ANM anunță condiții de ceață pentru prima zi de weekend. Temperaturile scad câteva grade față de ziua precedentă. Maximele vor varia între 1 și 9 grade, iar minimele se vor încadra între -12 și 0 grade, conform ANM.

Vremea 9 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi înnorat și se vor înregistra temperaturi de 2 – 5 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -5/-1 grad.

În Banat, vremea va fi variabilă și se vor înregistra maxime de 6 – 9 grade. Minimele vor scădea până spre -6/-1 grad.

În Crișana, maxima ar putea atinge 4 -7 grade. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până spre -6/-1 grad.

În Transilvania se anunță vreme variabilă și condiții de ceață densă. se vor înregistra maxime de 0 – 6 grade. Regimul termic nocturn ar putea coborî până la valorile termice de -12 grade.

În Oltenia, cerul va fi variabil, conform datelor ANM. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 3 – 8 grade Celsius, iar minima va coborî până la -7/-2 grade.

În Muntenia va fi cer variabil și se vor semnala condiții de ceață. Temperatura diurnă va atinge 4 – 8 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -6/-2 grade.

În Dobrogea, vremea va fi variabilă. Maxima se va încadra între 2 și 5 grade, iar temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 0 grad Celsius.

În Moldova, vremea va fi variabilă, dar meteorologii anunță și condiții de ceață. Maxima se va încadra între 3 și 6 grade, iar minima va atinge valori termice de -8/-2 grade.

Vremea 9 februarie 2019 în București

În București se anunță vreme frumoasă pentru ziua de sâmbătă. Cerul va fi senin și se va înregistra o medie a valorilor termice diurne de 3 – 4 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până spre -2/-1 grad.

Vremea 9 februarie 2019 la munte

La munte, deși temperaturile încep să scadă față de intervalul precedent, vremea se menține aproape de normalul perioadei. Media maximelor se va încadra între -2 și 3 grade, iar cea a minimelor este de  -8/-5 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat, iar pe creste va avea unele intensificări. Izolat se vor semnala ceață și depuneri de chiciură.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter