Vremea 8 februarie 2019. ANM anunță temperaturi de -10 grade Celsius

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 07 februarie 2019, 10:24
Vremea 8 februarie se anunță una liniștită, fără fenomene extreme. Minimele vor ajunge și la pragul de ger, conform datelor furnizate de ANM.

Vremea 8 februarie se anunță una senină și cu temperaturi diurne ușor mai ridicate față de ziua precedentă. Noaptea însă, valorile termice scad din ce în ce mai mult. Maximele vor varia între 0 și 8  grade, iar minimele între -10 și 0 grade, conform ANM.

Vremea 8 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi înnorat și se vor înregistra temperaturi de 3 – 5 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -5/-2 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi predominant închisă și sunt semnalate condiții de ceață. Maximele vor varia între 5 și 8 grade Celsius. Noaptea, în prima regiune se vor înregistra -4/-1 grad, iar în cea de-a doua va fi mai rece, -5/0.

În Transilvania se anunță vreme variabilă și se vor înregistra maxime de 0 – 7 grade. Regimul termic nocturn ar putea coborî sub pragul de ger, la valorile termice de -10 grade.

În Oltenia, cerul va acoperit de nori, conform datelor ANM. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 1 – 6 grade Celsius, iar minima va coborî până la -8/-2 grade.

În Muntenia va fi cer variabil, cu soare și nori. Temperatura diurnă va atinge 2 – 6 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -6/-3 grade.

În Dobrogea, vremea va fi închisă. Maxima va varia între 2 și 4 grade, iar temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 0 grade Celsius.

În Moldova, vremea va fi variabilă. Maxima se va încadra între 2 și 5 grade, iar minima va atinge valori termice de -7/-2 grade.

Vremea 8 februarie 2019 în București

În București, vremea va fi închisă spre final de săptămână. Maxima se va situa în jurul valorilor de 2 – 3 grade Celsius, iar minima va coborî până spre -2 grade. De sâmbătă, situația se schimbă.

Vremea 8 februarie 2019 la munte

La munte, deși temperaturile încep să scadă față de intervalul precedent, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Media maximelor se va încadra între 0 și 3 grade, iar cea a minimelor este de  -9/-4 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat. Izolat vor fi condiții de precipitații mixte slabe și pe arii restânse se vor semnala ceață și depuneri de chiciură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter