Vremea 8 aprilie 2019. ANM anunță furtuni

De Oana Dinu, pe
Săptămâna debutează cu temperaturi ridicate, dar se vor semnala ploi în majoritatea teritoriului, iar în unele zone vor fi chiar furtuni. 

ANM a emis prognoza meteo pentru luni, 8 aprilie 2019. Vremea va fi schimbătoare și se anunță furtuni în anumite regiuni. Temperatura maximă se va încadra între 11 – 23 de grade, iar minima între 3 și 11 grade Celsius.

Vremea în țară

În Maramureș, vremea va fi frumoasă, iar cerul mai mult senin. Se va înregistra o maximă cuprinsă între 19 și 22 de grade. Minima va coborî până la 6 – 8 grade.

În Banat și Crișana, cerul va fi mai mult noros, cu șanse de averse. Media temperaturii maxime se va încadra între 18 și 23 de grade, iar cea a minimelor între 7 și 11 grade.

În Transilvania, cerul va fi variabil, mai mult noros, și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie. Maxima va ajunge la valori de 18 – 23 de grade, iar minima va coborî până la 3 – 9 grade.

În Oltenia și Muntenia, vremea va fi înnorată și există probabilitatea de averse. Regimul termic diurn va avea valori de 15 – 20 grade, iar cel nocturn de 6 – 11 grade, respectiv 3 – 9 grade.

În Dobrogea, temperatura va fi ceva mai coborâtă. Se vor înregistra maxime de 11 – 17 grade și minime de 6 – 8 grade Celsius.

Vremea în Moldova va fi una marcată de cer variabil, ploi moderate și posibil furtuni. Maxima va varia între 15 și 18 grade, iar minima între 4 și 8 grade.

Vremea în București

Vremea în București se va schimba față de weekend și există șanse de ploaie moderate înspre seară, ce ar putea să se transforme în burniță a doua zi. Cerul va fi parțial noros și se va înregistra o medie a temperaturii maxime de 17 grade Celsius.  Pe timp de noapte, valorile termice vor atinge cel mult 7 grade, conform vremeaournet.

Vremea la munte

Vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, anunță ANM.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter