Vremea 7 ianuarie 2019. Unde se vor înregistra temperaturi de -18 grade

De Oana Dinu, pe
Vremea 7 ianuarie 2019 vine cu scăderi de temperatură și ninsori în anumite regiuni ale țării.

Vremea continuă să se răcească, astfel că vom avea parte nu doar de ninsori, ci și de temperaturi negative în majoritatea regiunilor. Maximele se vor situa între -6 și o grade, iar minimele între -18 și -5 grade Celsius, conform ANM.

Vremea 7 ianuarie 2019 în țară

În Maramureș cerul va fi variabil, iar maximele vor ajunge până la valori de -6/-4 grade Celsius. Noaptea vor fi condiții de ger, media minimelor fiind de -16/-13 grade.

În Crișana, se vor înregistra înnorări temporare, cu maxime ce nu vor depăși pragul de îngheț. Minimele vor coborî până spre -14 grade Celsius.

Și în Banat cerul va fi variabil, cu maxime ce se vor încadra între -4 și -1 grad. Noaptea se vor semnala temperaturi de -12/-8 grade Celsius.

În Transilvania sunt condiții de lapoviță, iar maximele vor avea valori negative de -6/-2 grade Celsius. Pe timp de noapte va fi ger puternic, iar mercurul din termometre poate scădea până spre -18 grade.

În Oltenia, maximele se situea în jurul valorilor de -4/1 grad Celsius, iar cerul va fi variabil. Minimele vor avea o medie de -13/-7 grade Celsius.

În Muntenia se vor semnala condiții de ninsoare și maxime ce se vor încadra între -4 și 0 grade. Pe timp de noapte se va lăsa gerul, iar temperaturile vor scădea până spre -13 grade Celsius.

În Dobrogea sunt, de asemenea, condiții de ninsoare. Maximele vor avea în medie -3/-0 grade Celsius, iar minimele vor coborî până spre -7/-5 grade Celsius.

În Moldova sunt șanse de ninsoare, iar maximele se vor situa între -5 și -1 grad. Și aici va fi ger pe timp de noapte, meteorologii anunțând temperaturi ce vor varia între -14/-6 grade.

Vremea 7 ianuarie 2019 în București

În București cerul va fi în general noros, cu maxime ce se vor încadra în jurul valorii de -1 grad Celsius. Pe timp de noapte temperaturile vor scădea până spre -5 grade Celsius.

Vremea 7 ianuarie 2019 la munte

Vremea la munte va fi închisă pe tot parcursul zilei. Maximele vor avea o medie ce va varia între -8 și -12 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea câteva grade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter