Vremea 7 februarie 2019. ANM anunță temperaturi scăzute

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 07 februarie 2019, 09:41
Vremea 7 februarie 2019 va fi una predominant însorită în majoritatea regiunilor, dar cu temperaturi scăzute, după cum anunță ANM.

Vremea 7 februarie aduce temperaturi ceva mai scăzute decât în zilele precedente, dar cerul va fi însorit în mare parte din țară. Maximele se vor situa în jurul valorilor de 0 și 7 grade Celsius, iar minimele între -14 și 1 grad, conform ANM .

Vremea 7 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi predominant însorit și se vor înregistra temperaturi de 4 – 7 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -7/-3 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi, de asemenea, însorită, iar maximele vor varia între 3 și 7 grade Celsius. Noaptea, în prima regiune se vor înregistra -4/0 grade, iar în cea de-a doua va fi mai rece, -4/-1.

În Transilvania se anunță vreme predominant însorită și se vor înregistra maxime de 0 – 7 grade. Regimul termic nocturn ar putea coborî sub pragul de ger, la valorile termice de -14 grade.

În Oltenia vremea va fi mohorâtă și meteorologii ANM semnalează condiții de lapoviță. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 1 – 5 grade Celsius, iar minima va coborî până la -4/0 grade.

În Muntenia sunt șanse crescute de precipitații sub formă de lapoviță, iar temperatura diurnă va atinge 1/5 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -5/-2 grade.

În Dobrogea, vremea va fi închisă. Maxima va varia între 2 și 4 grade, iar temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 1 grad Celsius.

În Moldova cerul va fi în general însorit. Maxima se va încadra între 1 și 4 grade, iar minima va atinge valori termice de -7/-2 grade.

Vremea 7 februarie 2019 în București

Joi, cerul Capitalei va fi acoperit de nori. Se vor înregistra temperaturi maxime de 2 – 3 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până spre -2 grade, conform meteo.ournet.ro.

Vremea 7 februarie 2019 la munte

Vremea la munte va fi închisă, iar valorile termice vor fi în scădere. Media maximelor se va încadra între 5 și 6 grade, iar cea a minimelor este în continuă scădere, astfel că, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade în data de 17 februarie. Specialiștii ANM nu estimează un nivel ridicat de precipitații pentru următoarea perioadă.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter