Vremea 6 martie 2019. ANM anunță ploi în aproape toată țara

De Oana Dinu, pe
Vremea 6 martie 2019 aduce condiții de precipitații sub formă de ploaie în aproape toate regiunile țării. Ce spun meteorologii ANM despre starea vremii.

După câteva zile cu soare, vremea se schimbă din nou și vom avea parte de ploi slabe. Valorile termice diurne se vor încadra între 5 și 17 grade Celsius, iar minima va avea valori cuprinse între -9 și 4 grade, conform ANM.

Vremea 6 martie 2019 în țară

Maramureș este singura zonă din țară unde cerul va fi mai mult însorit. Se vor înregistra temperaturi maxime de 8 – 11 grade și minime de -3/1 grad.

În Crișana și Moldova, cerul va fi variabil și se vor înregistra condiții de ploaie slabă. Valorile termice diurne se vor încadra între 8 și 15 grade, iar minimele vor coborî până spre -5/6 grade Celsius.

În Banat și Dobrogea se vor semnala ploi slabe și maxime cuprinse între 10 și 15 grade. Minimele vor coborî până la -3/7 grade, respectiv 1/4 grade.

În Oltenia și Muntenia, cerul va fi mai mult noros, iar regimul termic diurn va avea valori cuprinse între 11 și 17 grade. Pe timp de noapte se vor înregistra temperaturi de -3/3 grade Celsius. Și aici se semnalează condiții se precipitații sub formă de ploaie.

În Transilvania vor fi, de asemenea, șanse ridicate de ploaie, cu maxime ce se vor încadra între 5 și 12 grade. Minimele vor coborî până spre -9 grade Celsius.

Vremea 6 martie 2019 în București

Vremea în București se anunță în continuare frumoasă, conform meteo.ournet.ro. Cerul va fi senin pe parcursul zilei, când se vor înregistra o medie a temperaturii maxime de 13 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până spre 5 grade.

Vremea 6 martie 2019 la munte

Vremea la munte va fi relativ frumoasă și mai caldă decât normalul acestei perioade, chiar dacă valorile termice vor înregistra o ușoară scădere. Cerul va fi temporat noros, iar local se vor semnala ninsori și trecător precipitații mixte. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări și rafale ce vor atinge 60-70 km/h în majoritatea masivelor și peste 90-100 km/h în zonele înalte, unde va spulbera temporar zăpada. Local se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură în zonele înalte, anunță ANM. Maxima se va încadra între -3 și 5 grade, iar minima între -6 și -2 grade.

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter