Vremea 6 decembrie. Unde se vor înregistra -17 °C

De Oana Dinu, pe
Vremea 6 decembrie nu vine cu modificări semnificative față de ziua anterioară în ceea ce privește valorile termice diurne, dar se vor semnala scăderi ale temperaturilor pe timp de noapte. 

Vremea 6 decembrie aduce cer variabil în toată țara, cu maxime ale valorilor termice ce vor avea în medie -4/5 grade și minime de -17/-2 grade. De Sfântul Nicolae, ANM a emis pentru joi avertizări de ceață densă și intensificări ale vântului în mai multe zone ale țării.

Vremea 6 decembrie în țară

În Maramureș, temperaturile scad față de ziua precendentă, astfel că maximele vor atinge cel mult 3 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice scad la -9/-5 grade.

În Crișana, cerul va fi variabil și valorile termice diurne vor avea în medie 1 – 4 grade, iar cele nocturne -9/-2 grade.

În Banat, temperaturile scad câteva grade față de ziua de miercuri, cu precădere noaptea, când se vor înregistra valori termice de -8/-2 grade. Maximele vor ajunge în jurul valorilor de 2 – 5 grade.

În Muntenia, vremea va fi variabilă, cu maxime ce nu vor depăși -1/4 grade Celsius și minime ce vor coborî până la -9/-4 grade.

În Oltenia, starea vremii va fi ma bună decât ieri, cu maxime pozitive ce se vor încadra în jurul valorilor de 1 – 5 grade. Noaptea, regimul termic se va situa în jurul valorilor de -9/-4 grade.

Și în Transilvania ziua de joi va aduce maxime ce vor avea în medie -4/4 grade. Valorile termice nocturne vor scădea sub pragul de ger, până la -17 grade.

În Dobrogea, temperatura maximă va varia între 0 și 3 grade, iar cea minimă va scădea până la -6/-2 grade.

În Moldova se opresc precipitațiile sub formă de lapoviță, dar temperaturile sunt într-o ușoară scădere. Maximele se vor înregistra în jurul valorilor de -2/2 grade, iar minimele vor coborî până la -12/-5 grade Celsius.

Vremea 6 decembrie în București

Vremea în București aduce cer cu nori și soare, dar temperaturi destul de scăzute. Maxima zilei se va încadra în jurul valorii de 1 grad Celsius, iar noaptea temperatura va scădea până spre -5 grade, iar cerul va fi predominant noros.

Vremea 6 decembrie la munte

La munte, cerul va fi predominant însorit, cu maxime ce se vor încadra în jurul valorilor de -2/0 grade Celsius. Noaptea se va răci considerabil, astfel încât temperaturile vor avea în medie -11/-15 grade. Din 8 noiembrie, ANM estimează o ușoară încălzire, dar și șanse ridicate de precipitații însemnate cantitativ.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter