Vremea 4 aprilie 2019. Prognoza meteo ANM

De Oana Dinu, pe
Masele de aer rece continuă să influențeze temperatura din România, astfel că, joi, 4 aprilie, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată.

Meteorologii anunță o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 5 și 15 grade. Pe parcursul nopții, valorile termice vor scădea până la -6/2 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros și doar izolat se vor semnala precipitații slabe sub formă de ninsoare la munte și mixte în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice și zona montană. Dimineața și noaptea, local se va produce brumă, conform ANM.

Vremea în țară

În Maramureș cerul va fi variabil și se va înregistra o medie a temperaturii maxime de 15 – 18 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor scădea până la 1 – 5 grade.

În Crișana, vremea va fi în general frumoasă, cu maxime curpinse între 13 – 20 de grade Celsius. Media valorilor termice nocturne se va situa între 2 și 8 grade.

În Banat, cerul va fi mai mult senin și se va înregistra o maximă de 17 – 21 de grade. Noaptea, media regimului termic va fi de 0 – 10 grade Celsius.

În Transilvania, vremea va fi destul de frumoasă, cu maxime cuprinse între 11 și 20 de grade Celsius. Valorile termic nocturne vor varia între -5 și 6 grade.

În Oltenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 11 – 18 grade pe timp de zi. Pe parcursul nopții, valorile termice vor scădea până la 0 – 6 grade Celsius.

În Muntenia, cerul va fi în general senin, cu unele înnorări temporare. Valorile termice diurne vor varia între 10 și 16 grade, iar cele nocturne între -1 și 4 grade.

În Dobrogea, ca și în restul țării, cerul va fi variabil, mai mult senin. Se va înregistra o maximă de 9 – 12 grade Celsius. Minima va coborî până la 1 – 5 grade.

În Moldova, vremea va fi însorită, iar maxima se va afla în jurul valorilor de 10 – 14 grade. Temperatura minimă va scădea până la -1/3 grade.

Vremea în București

Vremea în București va fi mai rece decât în mod normal la această dată, anunță meteorologii ANM. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorilor de 10 – 11 grade Celsius, iar cea minimă va avea în medie 0 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de brumă.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, mai ale după data de 5 aprilie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter