Vremea 31 ianuarie 2019. Alertă meteo de ceață

De Oana Dinu, pe
Vremea 31 ianuarie 2019 aduce temperaturi ridicate pe timp de zi, dar și fenomene extreme.

Meteorologii au emis coduri galbene de ceață, valabile pentru mai multe județe din țară. În schimb, temperaturile diurne se mențin pozitive, la valori ce depășesc în medie 2 grade Celsius, conform ANM.

Vremea 31 ianuarie 2019 în țară

În Maramureș, vremea va fi închisă și se vor semnala ploi slabe. Maxima se va situa între 3 și 6 grade, iar minima între -1 și 2 grade.

În Crișana și Banat, cerul va fi parțial noros, dar au dispărut condițiile de ploaie din zilele precedente. Regimul termic diurn va atinge valori de 4 – 6 grade, iar cel nocturn de -2/2 grade.

În Transilvania se vor semnala condiții de ploi slabe, iar cerul va fi acoperit de nori. Maxima va ajunge în jurul valorilor de 3 – 7 grade, iar minima va coborî până la -2/2 grad Celsius.

În Oltenia va fi, de asemenea, vreme mohorâtă și se vor înregistra ploi slabe. Valorie termice diurne vor atinge 2 – 7 grade, iar cele nocturne se vor situa între -3 și 2 grade.

Condiții de precipitații sunt așteptate și în Muntenia, acolo unde vremea va fi în general închisă. Maxima va avea valori pozitive, destul de ridicate pentru această perioadă. 3 – 9 grade sunt valorile diurne estimate de meteorologi în această zonă, ceva mai scăzute decât în ziua precedentă. Pe timp de noapte se vor înregistra -2/2 grade.

În Dobrogea, cerul va fi predominant însorit . Se vor înregistra temperaturi de 9 – 12 grade pe timp de zi și 2 – 6 grade pe parcursul nopții.

În Moldova se semnalează ploi slabe, iar maxima va avea valori de 2 – 9 grade, mai mici decât în ziua precedentă. Minima se va situa între -5 și 2 grade Celsius.

Vremea 30 ianuarie 2019 în București

Vremea în București va fi predominant închisă, iar temperaturile sunt ușor mai scăzute față de zilele trecute. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 4 – 6 grade, iar dimineața și seara, regimul termic va ajunge la aroximativ 2 grade.

Vremea 30 ianuarie 2019 la munte

Conform prognozei meteo, cerul va fi predominant noros. Dimineața se vor semnala condiții de burniță sau ninsoare, dar acestea vor dispărea pe parcursul zilei. Temperaturile diurne se vor situa în jurul valorii de 0 grade pe timp de zi, iar valorile termice nocturne vor scădea până spre -2 grade Celsius.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter