Vremea 3 martie 2019. Unde se vor semnala condiții de lapoviță

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 28 februarie 2019, 18:02
Vremea 3 martie 2019 va fi una mai puțin mohorâtă decât în ziua precedentă, dar se vor menține condițiile de precipitații sub formă de ploaie și lapoviță în anumite regiuni. 

Vremea pentru ziua de duminică va fi una marcată de cer variabil, ploi și condiții de lapoviță. Temperaturile vor mai urca câteva grade, atât pe timp de zi, cât și noaptea. conform ANM.

Vremea 3 martie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi noros și se vor semnala condiții de ploaie în această zi. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 4 – 7 grade Celsius. Minimele vor coborî până la 1/3 grade.

În Crișana, vremea va fi mohorâtă și se vor semnala condiții de precipitații sub formă de ploaie. Maxima va varia între 6 și 9 grade, iar minima se va situa în jurul valorilor de -1/5 grade.

În Banat, cerul va fi mai mult senin, iar maxima va atinge 9 – 11 grade Celsius. Pe timp de noapte se vor înregistra temperaturi de -1/6 grade.

În Transilvania, ANM anunță condiții de lapoviță. Media regională a maximelor se va încadra între 4 și 9 grade, iar cea a minimelor între -4/4 grade Celsius.

În Oltenia, vremea va fi senină și temperatura diurnă se va menține la valori de 6 – 11 grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor coborî până la -2/2 grade.

În Muntenia, conform datelor ANM, vremea va fi închisă. Valorile termice diurne vor crește până la 6 – 9 grade, iar pe timpul nopții, temperatura va scădea până la -3/0 grade.

Și în Dobrogea cerul va fi acoperit de nori, iar maximele se vor înregistra în jurul valorilor de 4 – 7 grade. Minimele vor scădea până la -1/2 grade.

În Moldova, cerul va fi mai mult senin și se vor înregistra temperaturi de 6 – 10 grade pe timp de zi și de -3/-2 grade pe timp de noapte.

ANM. Cum va fi vremea în București

În București, cerul va fi parțial noros, iar maximele vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Se vor înregistra valori termice diurne de 1 – 7 grade și minime de 1/4 grade.

ANM. Cum va fi vremea la munte

La munte, cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra maxime cuprinse între -6/-1 grad Celsius. Minimele ar putea coborî până la cel mult -7 grade în această zonă.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter