Vremea 3 aprilie 2019. Prognoza meteo ANM

De Oana Dinu, pe
Vremea în următoarele zile va fi închisă, din cauza maselor de aer rece, de origine polară. Temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât normalul acestei perioade.

Vremea se va răci ușor față de zilele precedente, mai accentuat în partea sud-estică a țării, anunță meteorologii ANM. Se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în est, centru și sud, în zonele joase de relief. La munte, vor predomina ninsorile. Maximele se vor situa în medie între 4 și 17 grade Celsius.

Pe timp de noapte, în nordul Moldovei vor predomina precipitațiile mixte și local se va produce brumă. În următoarele zile, vremea se va menține rece.

Vremea în București

După o zi de luni frumoasă și deosebit de caldă, și în București se va răci. Temperaturile vor scădea accentuat, cu 9 – 10 grade față de ziua precedentă. Maxima termică nu va depăși 13 – 14 grade Celsius. Cerul va fi noros și va ploua slab, temporar, după-amiază și în primele ore ale nopții.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, mai ale după data de 5 aprilie.

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter