Vremea 29 octombrie 2018. Începe o săptămână cu temperaturi ridicate

De Oana Dinu, pe
Vremea frumoasă din weekend se prelungește și în cursul acestei săptămâni. Meteorologii anunță valori termice mult peste media normală a acestei perioade. Iată cu va fi vremea 29 octombrie 2018.

Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, anunță ANM.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest, mai spun meteorologii.

Vremea 29 octombrie 2018 va fi una predominant frumoasă, cu temperaturi ce se încadrează între 20 și 25 de grade Celsius și minime de 6 – 13 grade. Cerul va fi predominant senin, cu înnorări parțiale în Maramureș, Transilvania, Banat și Crișana, acolo unde există și șanse de averse.

Vremea 29 octombrie 2018 pe regiuni

În Maramureș, temperatura maximă nu va depăși 24 grade, iar temperaturile minime se încadrează între 8 și 12 grade.

În Transilvania, maximele vor varia între 20 și 25 grade, iar minimele între 3 și 13 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se situează între 21 și 25 grade, iar temperatura minimă nu va scădea sub 10 grade.

În Banat, ziua temperatura variază între 20 și 25 grade, iar noaptea, valorile termice se vor încadra între 10 și 17 grade.

În Oltenia, prognoza meteo anunță vreme caldă. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 26 de grade, iar valorile minime vor varia între 8 și 13 grade.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 25 grade, iar valorile minime se vor situa între 12 și 15 grade.

În Moldova, temperaturile maxime vor varia între 20 și 25 grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

În Muntenia, starea vremii va fi deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor atinge 25 de grade pe timpul zilei. Noaptea, valorile termice se vor încadra între 9 și 12 grade.

Vremea 29 octombrie 2018 în București

Vremea în București va fi predominant frumoasă, cu cer senin și înnorări temporare. Temperaturile maxime vor atinge valoarea de 24 de grade, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 11 grade. Vântul va sufla slab și nu există șanse de precipitații.

Citește și: 

A dat medicina pe arta fotografică și a fost declarat „Fotograful Anului” 2018

Meghan Markle, greșeală vestimentară în cea de-a zecea zi a turneului regal

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter