Vremea 26 noiembrie 2018. Temperaturi de 15 grade Celsius, ploi și ninsori în România

De Oana Dinu, pe
Vremea 26 noiembrie 2018 aduce temperaturi ridicate în unele regiuni și ninsori în altele. Maximele vor ajunge la 15 grade Celsius, iar minimele vor coborî până la -2 grade. 

Vremea 26 noiembrie 2018. Se anunță ploi în majoritatea teritoriului, dar și ninsori în zona de est. Deși vremea va fi închisă, maximele vor atinge în vestul țării 15 grade Celsius, conform ANM.

Vremea 26 noiembrie 2018 în țară

În Maramureș, cerul va fi înnorat și sunt șanse de ploaie. Maximele se vor încadra în jurul valorilor de 6 – 9 grade, iar minimele vor coborî până la 1 – 4 grade Celsius.

În Crișana și Muntenia, media valorilor termice diurne va atinge 10 – 13 grade, iar pe timp de noapte, temperatura va scădea până la 1 – 5 grade Celsius. Vremea va fi închisă și șansele de precipitații sunt crescute.

Și în Banat cerul va fi acoperit de nori, dar valorile termice diurne vor ajunge în medie la 11 – 15 grade. Noaptea, temperatura coboară până la 3 – 7 grade.

În Transilvania, meteorologii anunță ploi și maxime de 6 – 13 grade. Minimele vor varia între -1/6 grade. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei.

În Oltenia, ca în majoritatea regiunilor, șansele de precipitații sunt ridicate. Maxima se va situa în jurul valorilor de 7 – 11 grade, iar minima va scădea până la 2 – 6 grade.

Nici în Dobrogea vremea nu va fi însorită. Maximele ajung până la 12 – 14 grade, iar minimele până la 2 – 7 grade, dar cu șanse crescute de precipitații.

În Moldova, prognoza meteo anunță lapoviță și ninsori. Valorile termice diurne vor ajunge în medie la 0 – 8 grade Celsius. Temperatura nocturnă va avea cea mai scăzută valoare pentru ziua de luni din toată țara: -2/3 grade.

Vremea 26 noiembrie 2018 în București

Săptămâna debutează cu șanse de adverse și în București. Vremea va fi închisă, cu o medie a temperaturii maxime de 9 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații este și în timpul nopții, atunci când temperaturile se vor înregistra în jurul valorii de 4 grade.

Vremea 26 noiembrie 2018 la munte

Vremea la munte își va menține regimul termic din weekend și maxima va atinge 8 – 9 grade Celsius. Există șanse de averse și aici, atât ziua, cât și noaptea, când pot lua formă de ninsori sau chiar furtuni de zăpadă scurte. Minima va coborî până la 1 – 2 grade, conform accuweather.com.

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter