Vremea 26 februarie 2019. Temperaturile sunt în creștere

De Oana Dinu, pe
Meteorologii aduc vești bune pentru ziua de marți. Vremea va fi mai frumoasă, iar temperaturile sunt în proces de ușoară creștere.

Vremea 26 februarie 2019 va fi una normală pentru această perioadă. Agenția Națională de Meteorologie a anunțat o încălzirie a vremii, cu maxime ce se vor situa în jurul valorilor de 2 – 11 grade și minime de -4/2 grade Celsius, conform ANM.

Vremea 26 februarie în țară

În Maramureș, Crișana și Banat, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și temperaturi maxime de 5 – 8 grade Celsius. Minimele vor scădea până în jurul valorilor de -3/1 grad.

În Transilvania sunt semnalate condiții de precipitații sub formă de lapoviță. Maxima va ajunge până la 2 – 8 grade, iar minima va coborî până spre -5/1 grad.

În Oltenia, temperaturile prezintă o creștere considerabilă, astfel că regimul termic diurn se va situa între valorile de 5 – 10 grade Celsius. Pe timp de noapte, temperatura va scădea până la -4/1 grad.

În Muntenia sunt, de asemenea, condiții de lapoviță, conform prognozei meteo. Se va înregistra o maximă de 5 – 10 grade Celsius și o minimă de -3/1 grad.

În Dobrogea vremea se arată mai bună decât în zilele precedente. Maxima va ajunge la valori de 6 – 9 grade, iar minima se va înregistra în jurul valorilor de -1/2 grade Celsius.

În Moldova, meteorologii anunță vreme închisă și condiții de precipitații sub formă de ploaie. Totuși, temperaturile urcă până la valori de 6 – 11 grade Celsius. Regimul termic nocturn se va situa între -1/2 grade.

Vremea 26 februarie în București

În București, cerul va fi noros. Media valorilor maxime se va situa în jurul valorii de 6 grade Celsius. Pe timp de noapte temperatura va scădea cel mult până la -6 grade.

Vremea 26 februarie la munte

La munte, vremea va fi în general închisă, deși va intra într-un proces de încălzire pe timpul zilei. Vântul va sufla până la moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Maximele se vor situa în jurul valorilor de -4/-3 grade Celsius. Noaptea se va răci, temperaturile vor scădea chiar și până la -11 grade. Spre dimineață se semnalează condiții de ninsoare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter