Vremea 23 noiembrie 2018 se va schimba radical. Cer însorit în mai multe regiuni din țară

De Oana Dinu, pe
Vremea 23 noiembrie 2018 aduce soare în estul, sud-estul și centrul țării, în timp ce în sud, vest și nord-vest cerul va fi acoperit de nori. 

Vremea 23 noiembrie 2018 vine cu schimbări radicale pe harta meteorologilor de la ANM. La final de săptămână se anunță vreme însorită în mai multe regiuni din țară. Maxima se va încadra între -3 și 9 grade, iar minima între -10 și 2 grade.

 Vremea 23 noiembrie 2018 în țară

În Maramureș, cerul va fi acoperit de nori, iar media temperaturii maxime se va încadra între 6 și 9 grade. Pe timp de noapte, temperatura va coborî până la -1/3 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi apropiată de regimul termic normal, cu maxime ce vor varia între 5 și 9 grade, iar minime ce vor varia între -3/3 grade. Și în aceste zone vremea va fi închisă.

În Oltenia, temperatura maximă se va încadra între 1 și 6 grade, iar cea minimă între -2 și 2 grade.

În Transilvania, chiar dacă valorile termice pe timp de zi vor atinge 3 – 9 grade, vremea va fi temporar însorită. Noaptea, temperatura va scădea până la -8 grade.

În Muntenia cerul va fi variabil, cu soare și nori, dar vremea rămâne mult mai rece decât normalul acestei perioade. Maxima va atinge în medie 2 – 6 grade, iar minima valorilor termice va scădea până la -6/-1 grad.

Și în Dobrogea cerul va fi parțial însorit. Temperatura maximă va ajunge până la 0 – 4 grade, iar cea minimă va scădea până la -6/0 grade.

În Moldova, unde până joi erau condiții de ninsoare, pe cer se va ivi și soarele. Totuși, media temperaturii va varia în jurul pragului de îngheț, la -3/0 grade. Noaptea va fi foarte frig, minimele ajungând până la -10 grade.

Vremea 23 noiembrie 2018 în București

Și în București, vremea de vineri aduce cer parțial însorit, dar norii vor fi joși și se va semnala ceață. Media temperaturii maxime se va încadra în jurul valorii de 4 grade Celsius, iar cea minimă va coborî până la -3 grade.

Vremea 23 noiembrie 2018 la munte

Vremea la munte va continua să fie rece, dar pe cer se va ivi temporar și soarele. Se vor semnala condiții de ceață în zonele montane. Maximele vor ajunge până la 3 – 4 grade Celsius, iar minimele vor scădea până la -3/-4 grade.

Citește și: 

Când se aprind luminițele de Crăciun în București 

Un tânăr care vrea să își vândă pielea după moarte a primit deja o ofertă generoasă. De ce valorează atât de mult 

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter