Vremea 22 noiembrie 2018. Ploile continuă în majoritatea regiunilor

De Oana Dinu, pe
Vremea 22 noiembrie 2018 vine cu ploi în majoritatea teritoriului. Doar în Moldova și Oltenia, prognoza meteo anunță condiții de lapoviță și ninsoare.

Vremea 22 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunță ploi în majoritatea regiunilor țării. În estul și sudul teritoriului sunt posibile condiții de lapoviță și ninsoare. Temperaturile mai scad câteva grade, dar vor crește din 24 noiembrie. Joi, media temperaturii maxime se va încadra între -3 și 8 grade, iar cea minimă între -8 și 3 grade. ANM anunță cod galben de polei în județele Vaslui și Hargita.

Vremea 22 noiembrie 2018 în țară

În Maramureș, media temperaturii diurne va atinge 5 – 7 grade, valori apropiate de regimul termic normal, iar minimele se vor încadra între -1 și 2 grade. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei și se vor semnala precipitații slabe cantitativ. În următoarele zile, temperaturile vor crește și va fi mai cald decât în mod normal în această regiune.

În Banat și Crișana probabilitatea de precipitații este mai redusă decât în zilele precedente. Joi se înregistrează temperaturi medii cuprinse între 2 și 8, dar în următoarele zile vor trece peste media normală a acestei perioade. Temperaturile minime vor coborî până la -1 – 3 grade.

În Transilvania, vremea este mai rece decât normalul acestei perioade, cu temperaturi maxime cuprinse între 0 și 8 grade și minime ce vor coborî sub pragul de îngheț, până la -8 grade. După 24 noiembrie, valorile termice vor crește câteva zile, după care vor scădea din nou. În centrul țării, șansele de ploaie sunt reduse.

Și în Oltenia temperaturile se mențin scăzute și se vor semnala fenomene de lapoviță și ninsoare. Media maximelor se va încadra între 1 și 4 grade. Minimele vor scădea până la -3 grade. În perioada următoare, valorile termice se vor apropia de cele normale.

În Muntenia, media maximelor va fi cuprinsă între 0 și 3 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de -5 grade. Cerul va fi acoperit de nori și există condiții de precipitații slabe cantitativ.

În Dobrogea, cerul va fi variabil. Soare, nori și ploi anunță prognoza meteo pentru această zonă. Media temperaturii maxime se va situa între 1 și 7 grade, iar minima va scădea până la -5 grad.

În Moldova, prognoza meteo anunță vreme mai rece decât normalul acestei perioade, cu medii ale maximelor de -1/ și 1 grad. Minimele vor fi cuprinse între -11 și -6 grad, dar urmează zile în care vor scădea sub pragul gerului. Se vor semnala precipitații moderate cantitativ, sub formă de ninsoare, dar va ieși și soarele.

Vremea 22 noiembrie 2018 în București

Vremea se va menține închisă și rece, iar cerul va fi parțial noros. Dimineața poate începe cu precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare, ceea ce favorizează formarea de polei sau ghețuș. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ziua când la rafală se vor atinge viteze de până la 45…50 km/h. Temperatura maximă se înregistra în jurul valorii de 3 grade Celsius, iar cea minimă în jur de – 2 grade.

Vremea 22 noiembrie 2018 la munte

La munte, vremea va fi rece și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și mixte. Temporar, vântul va avea unele intensificări în zona montană, cu o medie a maximelor de -4 și 0 grade. Minimele termice se vor situa între -6 și -2 grade. În următoarele zile, valorile termice vor crește câteva grade pe timp de zi.

Citește și: 

Loredana Groza vorbește despre soțul său: „Eu ştiu ce am acasă”

Denisa de la Bambi s-a logodit. Cu cine se iubește artista 

Sursă foto: shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter