Vremea 21 februarie 2019. Temperaturile încep să scadă

De Oana Dinu, pe
Vremea 21 februarie 2019 va fi una destul de senină, dar cu temperaturi mai scăzute decât în zilele precedente în unele zone. Totuși, în partea de vest și sud a țării s-ar putea înregistra maxime de 14 grade Celsius.

Vremea se va menține frumoasă și mâine în majoritatea regiunilor, dar temperaturile sunt în ușoară scădere. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 4 – 14 grade, iar minima va coborî până spre -4/4 grade Celsius, conform ANM.

Vremea 20 februarie 2019 în țară

În Maramureș, vremea va fi închisă și se vor înregistra temperaturi maxime de 6 – 9 grade Celsius. Minimele vor coborî până spre -1 grad.

În Crișana, maxima va ajunge până la 7 – 11 grade Celsius, iar minima va scădea până la -2/3 grade. Cerul va fi variabil, cu nori și soare.

În Banat se anunță cer variabil. Mercurul din termometre ar putea ajunge până la valoari de 9 – 12 grade Celsius pe timp de zi. Noaptea, valorile termice vor scădea până la 0/4 grade.

Maxima estimată în zona Transilvaniei este de 4 – 9 grade Celsius, mai scăzută față de ziua de ieri. Minima ar putea coborî până la -4 grade.

În Oltenia vremea se menține frumoasă, iar maxima ar putea ajunge până la 14 grade. Minima va coborî până la -2/2 grade în această regiune.

ANM anunță temperaturi de 9 – 14 grade și în Muntenia. Pe timp de noapte, valorile termice ar putea scădea cel mult până la -2 grade Celsius.

Vreme caldă se anunță și în Dobrogea. Prognoza meteo indică temperaturi diurne de 8 – 11 grade. Minima va coborî până spre 0 – 3 grade.

În Moldova, șansele de ploaie sunt ridicate. Maxima zilei ar putea ajunge până la 11 grade Celsius. Pe timp de noapte valorile termice vor varia între -2 și 2 grade.

Vremea 20 februarie 2019 în București

În București, cerul va fi noros, iar maxima ar putea ajunge în jurul valorii de 10 grade Celsius. Valorile termice nocturne vor coborî până la 2 – 5 grade. De vineri, vremea se răcește și pot apărea și ninsorile.

Vremea 20 februarie 2019 la munte

La munte, vremea se va răci. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Pe arii restrânse ar putea apărea precipitații mixte, preponderent sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în zona de creastă ce pot depăși 80-100 km/h, spulberând zăpada. Local se va semnala și ceață, anunță specialiștii de la Agenția Națională de Meteorologie. Maximele se vor înregistra în jurul valorilor de -4/3 grade, iar minimele vor coborî până spre -8/-2 grade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter