Vremea 21 decembrie 2018. Avertizări de polei și ceață

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 21 decembrie 2018, 08:33
Vremea 21 decembrie debutează cu avertizări de tip nowcasting de ceață densă, chiciură și polei.

Vremea 21 decembrie anunță vreme închisă în majoritatea teritoriului. Până în jurul prânzului se vpr menține fenomenele de ceață densă, ploi slabe care se transformă în polei, depuneri de chiciură sau gheață. Județele vizate sunt Alba, Harghita, Mureș, Covasna, Brașov, Sibiu, Bacău, Vrancea, Neamț, Galați, anunță ANM.

Vreamea în țară

Vremea în Maramureș va fi una mohorâtă, cu maxime ce vor avea în medie 0/2 grade Celsius și minime ce se vor încadra între -2/1 grad.

În Crișanase vor înregistra 2 – 4 grade pe timp de ziuă și temperaturi nocturne de -4/3 grade. Cerul va fi variabil.

În Banat cerul va fi variabil și sunt condiții de ploaie. Temperaturi maxime vor fi de 2/8 grade. Pe timp de noapte valorile termice vor scădea până la -4/3 grade.

Și în zona Transilvaniei cerul va fi variabil, cu nori și soare. Valorile termice diurne vor avea în medie -2/4 grade, iar cele nocturne vor coborî la -8/2 grade.

În Oltenia, ziua debutează cu ceață densă, iar cerul se va meține înnorat pe tot parcursul zilei. Maximele nu vor depăși -2/4 grade. Noaptea se va răci și temperatura va scădea până la -8/-3 grade.

Și în Muntenia se anunță vreme închisă, cu maxime de -3/7 grade. Pe timp de noapte, temperaturile vor varia între -8 și -4 grade.

În Dobrogea cerul va fi variabil, cu nori și soare, iar maximele ar putea ajunge chiar până la 2 grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până spre -6/-2 grade.

În Moldova cerul va fi variabil, iar valorile termice pe timp de zi vor avea în medie -3/-4 grade. Cele minime se vor încadra între -7/-2 grade.

Vreamea în București

Vineri în București cerul va fi parțial noros. Temperatura diurnă se va înregistra în jurul valorii de -1 grad, iar pe timpul nopții va scădea la -5 grade Celsius. Vremea în Capitală se anunță frumoasă în zilele următoare.

Vreamea la munte

Și la munte va fi înnorat la final de săptămână, dar vremea se va îmbunătăț în următoarele zile. Maximele se vor încadra în jurul valorilor de 2 – 4 grade Celsius, iar minimele vor scădea până la -6/-4 grade.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter