Vremea 2 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunță fenomene extreme și temperaturi ridicate în același timp

De Oana Dinu, pe
Vremea 2 noiembrie 2018 aduce fenomene extreme, cum ar fi vânt puternic și ceață densă, chiar dacă temperaturile continuă să fie ridicate.

Agenția Națională de Meteorologie anunță valori termice ridicate pentru ziua de vineri, cu maxime cuprinse între 15 și 18 grade. Minimele se vor încadra între 6 și 10 grade. În Crișana, Banat și Oltenia, norii vor acoperi cerul, în timp ce în celelalte zone se va ivi și soarele. În București, ANM anunță condiții de ceață. De asemenea, există o avertizare de tip nowcasting, cu intensificări temporare ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 55…65 km/h în județul Județul Caraş-Severin.

Vremea 2 noiembrie 2018 în țară

În Maramureș, vremea se va menține în continuare caldă. Temperaturilor maxime se vor încadra între 20 și 24 de grade. Și noaptea va fi mai cald decât normalul lunii noiembrie, cu temperaturi cuprinse între 8 și 12 grade.

În Transilvania, starea vremii va fi una deosebit de frumoasă, cu maxime ce vor varia între 19 și 25 grade. Minimele se vor încadra între 4 și 12 grade.

În Crișana, temperaturile maxime se vor situa peste media acestei perioade, cu variații între 21 și 26 grade. Temperaturile minime nu vor scădea sub 8 grad Celsius.

Vremea în Banat va fi mai caldă decât normalul acestei perioade, cu temperaturi maxime ce vor varia între 21 și 25 grade, și minime ce se vor încadra între 9 și 16 grade.

În Oltenia, maximele vor atinge valoarea de 22 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea la valori cuprinse între 6 – 12 grade.

În Muntenia, temperaturile vor scădea considerabil, până la 17 – 21 de grade Celsius. Noaptea valorile termice vor fi cuprinse între 6 și 10 grade. Conform informațiilor meteorologice, probabilitatea de ceață densă este ridicată.

În Dobrogea se vor înregistra temperaturi maxime de până la 20 de grade, iar valorile minime se vor situa între 8 și 12 grade. Și aici se mențin condițiile de ceață.

În Moldova, media maximelor termice ajunge la 18 grade,  iar temperaturile minime se vor încadra între 6 și 10 grade. Prognoza meteo anunță ceață și în această zonă.

Vremea 2 noiembrie 2018 în București

Vremea în București va fi una cu temperaturi mai ridicate decât în zilele precedente. Maximele termice vor ajunge până la 19 grade, iar minimele vor scădea până la 9 grade. Cerul se va menține parțial noros pe tot parcursul zilei, conform A1.

Vremea 2 noiembrie 2018 la munte

Vineri, 2 noiembrie, vremea la munte va fi destul de frumoasă, cu o medie a temperaturilor maxime de 20 de grade. Minimele vor scădea până la pragul de 8 grade Celsius. Pe tot parcursul zilei, cei care se vor afla în zonele Azuga, Predeal, Bușteni, Sinaia, se vor bucura de soare.

Citește și: 

O femeie de afaceri din Târgu Jiu, revoltată că artiștii nu își plătesc impozitele: „Jur că mă apuc de cântat și las ușile deschise statului, să continue activitatea”

Concertul trupei Godsmack de la București a fost reprogramat

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter