Vremea 14 noiembrie 2018. ANM anunță ploi în mai multe regiuni

De Oana Dinu, pe
Vremea 14 noiembrie 2018 se anunță una ploioasă în aproape toată țara. În unele zone va fi ceață și izolat va burnița.

Vremea 14 noiembrie 2018 anunțată de Agenția Națională de Meteorologie este una cu cer înnorat și precipitații pe arii extinse, așa cum specialiștii au arătat în estimările pentru următoarele două săptămâni. Media temperaturilor diurne se va încadra între 5 și 9 grade, iar minimele vor coborî până la 1 – 5 grade Celsius.

Vremea 14 noiembrie 2018 în țară

Singurele zone din țară unde pe cer se va ivi soarele sunt Maramureș și Oltenia. Pentru nordul țării, temperatura maximă se va încadra între 10 și 13 grade, iar minimele vor varia între 0 și 3 grade. În sud, în zona Olteniei, va fi ceva mai cald, cu maxime ce vor atinge 11 – 16 grade. Aici, temperatura minimă se va situa în jurul valorilor de 2 – 7 grade.

În Crișana, Banat și Transilvania, cerul va fi variabil, cu înnorări, soare și ploi. În Crișana, maximele vor ajunge până la 14 grade Celsius și minimele vor varia între 1 și 4 grade. În Banat, va fi puțin mai cald, cu maxime de până la 15 grade și minime cuprinse între 2 și 6 grade, în timp ce în centrul țării, media temperaturii maxime se va situa în jurul valorilor de 6 – 11 grade, iar noaptea mercurul din termometre va coborî până la -1 grad.

În estul Transilvaniei există posibilitate ca izolat să apară și poleiul, la fel ca în zona Carpaților Orientali și în Moldova, conform A1.

Cer noros și ploi se anunță și în Moldova și Dobrogea. Aici, media temperaturii diurne va varia între 5 și 9 grade, iar minimele vor scădea până la 2 – 5 grade. În zonele joase e posibil să se înregistreze condiții de ceață densă și izolat va cădea burnița.

În Muntenia se anunță cer înnorat, dar fără averse. Temperatura maxima se va încadra între 8 și 14 grade, iar valorile nocturne vor atinge 2 – 7 grade.

Vremea 14 noiembrie 2018 în București

Și în București se vor înregistra ploi slabe, mai multe pe timp de noapte. Cerul va fi înnorat, iar temperaturile maxime nu vor depăși 11 – 12 grade Celsius. Minimele se vor situa în jurul valorilor de 6 – 7 grade. Vântul va sufla slab până la moderat în Capitală.

Vremea 14 noiembrie 2018 la munte

La munte, vremea se răcește și mai mult și se accentuează condițiile de ploaie. Pe timpul nopții, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, mai ales în zona Carpațiilor Orientali, Meridionali și izolat în Carpații Occidentali. Maximele se vor situa între 8 și 11 grade, iar minimele vor scădea până la 0 grade Celsius.

Citește și:

Nu a fost lăsată să intre la Luvru din cauza ținutei. Ce purta tânăra

O cântăreață celebră va lăsa toată averea pisicilor

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter