Vremea 11 martie 2019. Condiții de ploaie în mai multe regiuni

De Oana Dinu, pe
ANM anunță șase crescute de precipitații în mai multe zone ale țării pentru ziua de luni, 11 martie 2019. Maxima va atinge cel mult 19 grade la începutul săptămânii viitoare.

Temperaturile vor înregistra o ușoară scădere față de zilele precedente, astfel că maximele nu vor mai depăși 19 grade. Vremea va fi închisă închisă și se vor semnala condiții de precipitații sub formă de ploaie, anunță ANM.

Vremea 11 martie în țară

În Maramureș, maxima zilei de 11 martie 2019 va fi de 8 – 11 grade Celsius, iar minima va fi de 0 – 2 grade. Meteorologii anunță șanse de ploaie în această regiune.

În Crișana, ziua va fi marcată de posibilitatea căderii de precipitații sub formă de ploaie. Temperaturile diurne vor atinge 9 – 12 de grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî aproape de pragul de 0 grade.

Vremea în Banat va fi închisă, cu maxime de 10 – 14 de grade. Valorile termice nocturne se vor încadra între 1 și 4 grade Celsius. Prognoza meteo arată probabilitate de ploi slabe și în această regiune.

În Transilvania, maximele vor ajunge la valori de 7 – 14 grade Celsius. Minimele ar putea coborî până la 0/4 grade. Cerul va fi înnorat și se semnalează șanse de ploaie.

În Oltenia, ANM anunță, de asemenea, condiții de averse sub formă de ploaie. Maxima se va încadra între 10 și 16 grade, iar minima va scădea până la 2 – 6 grade.

În Muntenia, cerul va fi variabil, cu posibilitatea de ploi slabe și temporare. Maximele ar putea atinge 10 – 16 grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până la 2 – 6 grade Celsius.

În Moldova, cerul va fi plin de nori și se așteaptă condiții de ploaie. Regimul termic diurn nu va depăși 10 – 15 grade, iar cel nocturn va coborî până la 1 – 6 grade.

Singura zonă unde se va arăta soarele pe parcursul zilei de luni este Dobrogea. Aici, cerul va fi mai mult senin și se vor înregistra temperaturi de 13 – 19 grade. Minimele sunt și ele destul de ridicate, 6 – 8 grade Celsius.

Vremea 11 martie în București

În București, cerul va fi mai mult noros, iar maxima zilei nu va depăși 17 grade Celsius. Dimineața și seara se vor înregistra 10 – 11 grade, iar noaptea, valorile termice vor coborî până la o medie de 9 grade.

Vremea 11 martie la munte

La munte, maximele termice vor fi în ușoară scădere. Valorile termice vor ajunge treptat la o medie 12 grade, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora. Media temperaturilor minime se va încadra în jurul valorii de 4 grade Celsius. Temporar se vor semnala și precipitații slabe.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter