Vremea 1 aprilie 2019. Unde vor fi 23 de grade Celsius

De Oana Dinu, pe
Luna aprilie debutează cu o vreme frumoasă și maxime ce ar putea ajunge până la 23 de grade Celsius. Prognoza meteo emisă de ANM anunță și ploi în anumite zone.

Vremea pentr 1 aprilie va fi în general frumoasă și deosebit de caldă în anumite zone ale țări. Temporar se vor semnala și precipitații sub formă de ploaie, dar maximele vor fi ridicate, cu valori termice cuprinse între 10 și 23 de grade Celsius, potrivit ANM.

Vremea 1 aprilie în țară

În Banat, vremea va fi frumoasă și cerul mai mult senin pe parcursul zilei. Maxima se va încadra între 19 și 22 de grade, iar minima va coborî până spre 4/9 grade Celsius.

În Crișana, temporar sunt șanse să cadă precipitații sub formă de ploaie. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 16 – 22 grade Celsius, iar cerul va fi variabil. Minima va scădea până spre 4/8 grade.

În Transilvania, temporar se vor înregistra condiții de ploi slabe. Maxima zilei de luni se va încadra între 10 și 20 de grade, temperaturile fiind ușor mai ridicate decât în mod normal în prima decadă a lunii aprilie. Pe parcursul nopții, valorile termice vor varia între -4 și 5 grade.

În Maramureș, conform prognozei meteo emisă de ANM, cerul va fi în general senin. Pe timp de zi se vor înregistra temperaturi de până la 13 – 17 grade Celsius, iar noaptea acestea vor scădea până la 0/4 grade.

În Moldova, media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorilor de 10 – 19 grade. Cerul va fi noros și se vor înregistra condiții de ploaie în această zonă. Minima va coborî până la -2/5 grade.

În Dobrogea, cerul va fi mai mult senin, iar maxima se va încadra între 14 și 19 grade Celsius. Minima va coborî până la valori termice de între 4 – 8 grade.

În Muntenia, cerul va fi în general senin și se va înregistra o maximă de 15 – 20 de grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până la 2 – 7 grade.

Și în Oltenia cerul va fi predominant senin, cu o maximă a zilei ce se va încadra între 17 și 23 de grade. Minima va coborî până la 4 – 10 grade.

Vremea 1 aprilie în București

În București, cerul va fi acoperit de nori, dar maxima va prezenta o ușoară creștere față de zilele precedente. Se vor înregistra 18 grade Celsius în mijlocul zilei, iar dimineața și seara temperatura va atinge valori de 9 – 13 grade. Minima va avea în medie 5 grade.

Vremea 1 aprilie la munte

Vremea 1 aprilie la munte va fi predominant frumoasă, cu o medie a temperaturilor maxime de 4 – 5 grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până spre -2/0 grade. Până în data de 3 aprilie nu se vor mai înregistra condiții de precipitații semnificative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter