Video: cum prepari macarons după o reţetă specială!

De Diana Sorescu, pe

Macarons sunt prăjiturelele care au cucerit pe toată lumea! Şi cum reţeta nu este accesibilă oricui, noi ne-am gândit să îţi facem o surpriză: află, în exclusivitatate, cum să prepari macarons!

Macarons

Pentru că macarons sunt atât de delicioase şi aromate, cu o textură fină, dar gumată, şi o umplutură care îţi face papilele gustative să jubileze, ne-am gândit să aflăm reţeta! Şi am apelat la specialiştii de la AnaPan, care ne-au deconspirat secretul celor mai iubite prăjiturele. Ce nu facem noi pentru utilizatoarele noastre dragi!
Aşadar, într-o frumoasă dimineaţa de toamnă, am dat iama în fabrica AnaPan, locul magic unde sunt făurite cu măiestrie bomboane, prăjituri, produse de patiserie şi multe alte bunătăţi.
Video: cum prepari macarons după o reţetă specială!
După ce am savurat o bomboană de ciocolată cu marţipan (bine, să fi fost vreo 5, totuşi!) am rugat-o pe Mirela Caţă, director de producţie, să îmi arate magia prin care delicioasele macarons sunt făurite. Şi am filmat, ca să vedeţi şi voi şi să preparaţi acasă!
În video de mai jos vei afla toţi paşii şi toate ingredientele de care ai nevoie! Spor la „prăjiturit” macarons! Să ne arătaţi rezultatul!
Foto, video: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter